نوآورد ندای سلامت

وبلاگ نوآورد، وابسته به وبسایت نوآورد، در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

نوآورد ندای سلامت

وبلاگ نوآورد، وابسته به وبسایت نوآورد، در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

چطور با لجبازی و بهانه گیری کودکان مقابله کنیم؟ ۸ روش برخورد با لجبازی در کودکان

از سن دو سالگی تفکر خودمحور در کودک شکل می‌گیرد که به اصطلاح عامیانه می‌گویند کودک لجباز شده است. این یکی از مراحل رشدی در کودک است و به صورت طبیعی اتفاق می‌افتد اما باید توسط والدین در کودک کنترل شود چون می‌تواند ادامه پیدا کند و فرزند آنها تبدیل به یک بزرگسال لجباز شود.

این مشکل ممکن است تا ۶ سالگی به طول بینجامد چون در کودکان تا سن زیر ۶ سال، هنوز تفکر منطقی رشد نکرده است و بنابراین ما نمی‌توانم به طور کامل او را کنترل یا مجبور به کاری کنیم که مورد علاقه ماست. اما در مقابل لجبازی، بهانه‌گیری و پافشاری کودک‌مان چه رفتاری را باید با او در پیش بگیریم؟

۸ راهکار طلایی برای والدینی که کودکان لجباز دارند

بازی کردن، نقاشی کشیدن و داستان گویی

از کارهای موثری که والدین در مواجهه با کودک لجباز خود می‌توانند انجام دهند این است که با توجه به نیاز و علایق کودک خودشان را وارد دنیای او کنند. برای این کار آنها می‌توانند از روش‌هایی مانند بازی کردن با کودک، نقاشی کشیدن با او، شعر و داستان‌گویی برای فرزندشان استفاده کرده و به این ترتیب با کودک ارتباط برقرار کنند.

حتی الامکان از بازار بردن او با خودشان اجتناب کنید
بعد از ۶ سالگی والدین می‌توانند با روش‌های سازگارانه جلوی خواسته‌های نامقول کودک را بگیرند. به عنوان مثال اگر کودک پافشاری بی‌مورد و گریه و بهانه‌گیری روی خرید اسباب‌بازی دارد جز در مواردی که او را برای خرید اسباب‌بازی بیرون می‌برند، سعی کنند حتی الامکان از بازار بردن او با خودشان اجتناب کنند
.

به هیچ عنوان از تنبیه بدنی استفاده نکنید
والدین باید توجه کنند که در هر صورت از روش‌های پرخاشگری و تهدید و تنبیه بدنی به شدت بپرهیزند چون آسیب بسیار جدی به کودک می‌زند
.

متن کامل در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد نی نی سایت

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.