افراد بسیاری در آرزوی داشتن شکمی صاف هستند و برای رسیدن به این آرزو، به انواع حرکات ورزشی و انواع رژیم های غذایی متوسل می شوند. با این حال زمانی که به نظر می رسد همه چیز رو به راه است، این امکان وجود دارد که التهاب و ورم ناحیه شکم شما را رنج بدهد و تمام تلاش هایتان را نقش بر آب کند، به طوری که کماکان شلوار به پایتان تنگ و چسبان باشد.
بعضی از افراد توجه ای به این قضیه ندارند ولی افرادی هم هستند که به این موضوع بسیار اهمیت می دهند چون حفظ ظاهر برایشان مهم است و می دانند که این قضیه تا چه حد می تواند بر ظاهرشان تأثیر بگذارد.
البته ورای تأثیراتی که این موضوع بر زیبایی ظاهری افراد دارد، باید بدانید که چنین التهابات و ورم هایی حاصل تلاش زیاد دستگاه گوارش برای هضم ماده غذایی مصرف شده است؛ این ورم ها عموماً با خوردن مواد غذایی سنگین و دیر هضم شکل می گیرند.
با شکل گیری این التهابات، موارد آزاردهنده دیگری نیز پیش می آید: مثل گازهای روده ای، آروغ یا همان بادگلو و دردهایی در ناحیه شکم. به همین دلایل خالی از لطف نیست که شما با مواد غذایی که ممکن است منجر به این مشکل شوند، آشنا شوید و در نهایت تا حد امکان از مصرف آن ها اجتناب نمایید.
8 ماده غذایی نفاخ
مواد غذایی بسیار چرب
آن دسته از مواد غذایی که دارای چربی بالایی هستند، از علل اصلی نفخ شکم محسوب می
شوند. این مواد علاوه بر این که منجر به اضافه وزن می شوند، فرآیند گوارش را با
مشکل مواجه می سازند و سطح کلسترول خون را افزایش می دهند. به عنوان مثال، مصرف
سیب زمینی سرخ کرده که ممکن است برای هر کسی وسوسه انگیز باشد، همچون انفجار بمبی
در معده خواهد بود چون نشاسته و چربی بالایی دارد.
نوشیدنی های گازدار
نوشیدنی های گازدار مورد توجه و علاقه ی افراد بسیاری هستند چون در کل به خاطر شکر
بالایی که دارند، شادی بخش و نشاط آورند. دی اکسید کربنی که در این نوشیدنی ها
وجود دارد، در بدن تولید نفخ و ورم می کند و اسید معده را افزایش می دهد.
سبزیجات چلیپایی
این نوع از سبزیجات حاوی پلی ساکارید هستند. این ماده ی غذایی دیرهضم است و زمانی
که در معرض باکتری های روده قرار می گیرد، تخمیر می شود و در ناحیه معده تولید
ناراحتی هایی مثل گازهای معده و آروغ می کند. علاوه بر این، به علت فیبری که این
نوع سبزیجات دارند، روده دچار ورم می شود. بهتر است تا حد امکان در مصرف این
سبزیجات زیاده روی نکنید و یا آن ها را با موادی مصرف کنید که تأثیرات منفی آن ها
را در بدن به حداقل برسانند.
نمک
مصرف بی رویه نمک یکی از مهم ترین دلایلی است که مانع از آبرسانی به بافت های بدن
می شود. اگر مصرف نمک را به حداقل برسانید، شاهد تغییرات مثبتی در تمام ارگان های
بدن خواهید بود.
کربوهیدرات های تصفیه شده
کربوهیدرات های تصفیه شده در حقیقت تحت فرآیندی قرار گرفته اند که در حین آن، فیبر
این مواد جایگزین کالری هایی می شود که هیچ گونه ارزش غذایی ندارند.
متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.