حتما تا به حال در مورد تفاوت شخصیت افراد گروه های خونی مختلف مطالبی شنیده اید اما جالب است بدانید که بر اساس مطالعات، این مسئله بر نیازهای غذایی نیز تاثیر می گذارد. انتخاب مواد غذایی با توجه به گروه های خونی یک داستان علمی تخیلی نیست بلکه بر مبنای تحقیقات گسترده پزشکی تایید شده است. به نطر می رسد نوعی پروتئین در خوراکی ها به نام لکتین عامل بروز واکنش های مختلف در هر گروه خونی می شود.
گروه خونی O
مواد غذایی مفید
منابع پروتئینی مانند گوشت قرمز، مرغ و محصولات دریایی. بعضی از
سبزیجات مانند اسفناج، کلم پیچ و کلم بروکلی نیز مفید خواهد بود.
مواد غذایی مضر
گندم و دانه ها. همچنین باید از حبوبات نیز صرف
نظر کرد. لبنیات و خوراکی های با پایه تخم مرغ نیز ممکن است تاثیرات نامطلوبی در
هضم داشته باشند.
گروه خونی A
مواد غذایی مفید
افراد دارای گروه خونی A آنزیم های گوارشی بسیار مؤثری دارند که می توانند بیشتر از
سبزیجات و غلات استفاده کنند. اگر جز این افراد هستید خوراکی های حاوی آرد سبوس
دار و خمیرها را در برنامه غذایی بگنجانید. میوه های قرمز، سیب، شلیل، آووکادو و
انجیر بهترین انتخاب هستند. در زمینه سبزیجات نیز دست شما باز خواهد بود اما حتما
از پروتئین های گیاهی مانند سویا و گردو استفاده کنید.
مواد غذایی مضر
بیشتر منابع پروتئین های حیوانی باید محدود
شوند زیرا آنزیم های گوارشی این افراد بر گوشت چندان مؤثر نیست. لبنیات و باقالی
نیز توصیه نمی شود.
گروه خونی B
مواد غذایی مفید
گروه خونی B مانند یک همه چیزخوار متعادل با یک رژیم غذایی خیلی ساده است.
گوشت قرمز، بوقلمون و ماهی بهترین خواهد بود. غلات، مغزها و میوه ها نیز مفید
هستند.
مواد غذایی مضر
ذرت، عدس و همه انواع دانه ها توصیه نمی شوند.
در مورد گوشت هانیز باید به مرغ اشاره کرد. گندم سیاه و بادام زمینی نیز چندان
مفید نیستند.
متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.
منبع: نوآورد – قدس آنلاین