نوآورد ندای سلامت

وبلاگ نوآورد، وابسته به وبسایت نوآورد، در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

نوآورد ندای سلامت

وبلاگ نوآورد، وابسته به وبسایت نوآورد، در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

علت چسبیدن مژه ها به هم و روش های جلوگیری از چسبیدگی مژه ها

هیچ چیز بدتر از این نیست که بخاطر اثر ریمل اضافی، مژه‌هایمان به هم بچسبند. مژه‌های زیبا و بلندی که تصمیم داشتید برای شما زیبایی بیافرینند، مثل یک دسته عنکبوت بنظر می‌رسند. خوشبختانه برای دست‌یابی به مژه‌هایی بلند و حجم دار، بدون نیاز به سرو کار داشتن با ریمل زیاد و آزار دهنده، راه دیگری هم وجود دارد.

ما با ((بیلی بی)) مشاور زیبایی برند معروف ((لورئال))  صحبت کردیم تا نظر وی را درباره‌ی راه خلاص شدن از دست چسبیدن مژه‌ها بهم را بدانیم. این راهنمایی‌های ساده را بخوانید و سپس یک ریمل بردارید و همه‌ی آنها را امتحان کنید.

برای جلوگیری از چسبیدن مژه‌ها بهم چکار کنیم؟
برس ریمل همیشه باید تمیز باشد
پوشیده شدن بیش از حد برس ریمل از مواد، دلیل اصلی بد شکلی ریمل، روی مژه‌هاست. شما می‌توانید برس ریملتان را عوض و یا راحت‌تر از آن با یک دستمال کاغذی پاک کنید. یک راه ساده این است که بعد از استفاده از ریملتان و قبل از اینکه درش را ببنید، برس ریملتان را تمیز کنید.

2 تا 3 لایه ریمل کافی است
بعضی از افراد عادت دارند برای ضخیم‌تر نشان دادن مژه‌هایشان چند لایه از ریمل روی هم استفاده کنند. بهرحال ضخامت زیاد، با چسبیدن مژه‌ها بهم همراه است.
۲ یا ۳ لایه کافیست.

به ((بهترین زمان استفاده)) دقت کنید
لوازم آرایش تاریخ مصرف گذشته، می‌توانند باعث انواع و اقسام مشکلات شوند و متاسفانه، ریمل جزو محصولاتیست که کوتاهترین طول عمر را دارد. معمولا بعد از سه ماه ریمل شروع به خشک شدن می‌کند، و از آن به بعد باعث چسبیدن مژه‌ها به هم می‌شود. همچین در این زمان باکتری‌ها نیز شروع به فعالیت می‌کنند، بنابراین بهتر است در اولین فرصت ممکن آنرا دور بیاندازید. در واقع وقتی بوی آن تغییر کرد، زمان جایگزین کردنش فرا رسیده است.

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد مجله تناسب اندام

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.