نوآورد ندای سلامت

وبلاگ نوآورد، وابسته به وبسایت نوآورد، در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

نوآورد ندای سلامت

وبلاگ نوآورد، وابسته به وبسایت نوآورد، در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

عوارض استفاده از وسایل الکترونیکی: کاهش توان باروری، سقط جنین و سرطان

اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که روزانه زمان زیادی را صرف کار با وسایلی نظیر تلفن همراه، تبلت یا  لپ تاپ می کنید، بدانید که تنها نیستید. در دنیای امروزی، تکنولوژی هر جایی که فکرش را بکنید وجود دارد. به نظر می رسد، امروزه بسیاری از افراد نه فقط به دلیل نیاز، بلکه بنا به عادت اقدام به استفاده از وسایل الکترونیکی می کنند.

در عین حال، همه ما می دانیم و بارها از رسانه ها شنیده ایم که امواج صادره از بسیاری از وسایل الکترونیکی، خصوصا تلفن های همراه، برای سلامت ما بسیار مضر هستند. هرچند عمر تلفن های همراه برای انجام تحقیقات گسترده در این رابطه کافی نیست، اما محققان درهمین مدت زمان کوتاه نیز توانسته اند به برخی عوارض خطرناک این وسایل پی ببرند. این آثار آنقدر جدی هستند که واکنش برخی سازمانی بین المللی، از جمله کافی نیست، اما محققان در همین مدت زمان کوتاه نیز توانسته اند به برخی عوارض خطرناک این وسایل پی ببرند.

این آثار آنقدر جدی هستند که واکنش برخی سازمانی های بین المللی، از جمله سازمانی بهداشت جهانی را نیز در پی داشته است. این آثار نامطلوب، همانطور که بر بدن ما تاثیرگذار است، بدن جنین و فرایند رشد او را نیز تحت تاثیر قرار می دهد. به همین دلیل است که خانم هایی که به سلامت فرزند خود اهمیت می دهند باید پیش و در دوران بارداری توجه بیشتری به الگوی استفاده خود از وسایل الکترونیکی داشته باشند.

فراگیری وسایل الکترونیکی و افزایش خطر سقط جنین
همانطور که پیشتر نیز اشاره شد، به دلیل کوتاه بودن عمر بسیاری از وسایل الکترونیکی، هنوز شواهد موجود در رابطه با آنها کمی پراکنده و گاه حتی متعارض است. برخی تحقیقات نشان می دهند که امواج کوتاه تاثیر زیستی چندانی بر بدن ندارد، در حالیکه نتایج بسیاری تحقیقات دیگر هشداردهنده است. تحقیقات خاص مربوط به بارداری نشان دهنده وجود خطرات بالقوه و افزایش احتمال ناباروری، سقط جنین، ابتلای کودک به سرطان، و اختلالات ژنتیکی هستند
.

امواج وسایل الکترونیکی را می توان به گونه ای با امواج اشعه ایکس که برای انداختن عکس از دندان استفاده می شود مقایسه کرد، با این تفاوت که امواج وسایل الکترونیکی ضعیف تر هستند. اشعه ایکس قدرت جداکردن الکترون ها از اتم را دارد. اما قدرت امواج وسایل الکترونیکی بسیار کمتر است. اما این امواج توان ایجاد تغییر در DNA و نحوه تکثیر و عملکرد سلول ها را دارند.

هرچند محققان هنوز از نحوه دقیق تاثیر این امواج بر DNA مطلع نشده اند، اما آنها در تحقیقات متعدد رابطه ای مستقیم بین افزایش مستقیم تماس با این امواج و افزایش سقط جنین و سرطان در دوران کودکی مشاهده کرده اند. البته این رابطه الزماً به معنای وجود یک رابطه علت و معلولی نیست. سازمان بهداشت جهانی، چنین عوامل خطر موجود در محیط را، ((احتمالا سرطان زا)) معرفی کرده است و عنوان کرده است که ((تحقیقات صورت گرفته، بر قرار گرفتن در معرض میدان های مغناطیسیو امواج با فرکانس پایین در مواردی  موجب افزایش خطر سقط جنین می شود.))

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده می باشد.

منبع: نوآورد لالای فرشته

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.