بهترین منابع غذایی تامین کلسیم
شیر، پنیر، ماست و بستنی منابع خوب کلسیم هستند. سایر
موادی که حاوی کلسیم می باشند عبارتنداز: کلم بروکلی ، اسفناج، ماهی آزاد،
ساردین، نخود، سنجد، بادام، لوبیای پخته شده خشک و ماهی قزل آلا. برخی مواد غذایی
را با کلسیم غنی می سازند؛ مانند آب پرتقال، نان و غلات. قفسه های سوپر خود را
چک کنید.
اگر می خواهید کالری کمتری مصرف کنید، لبنیات کم چرب را انتخاب کنید. برخی از انتخاب های شما می توانند عبارت باشند از: شیر بدون چربی ، ماست کم چرب و پنیر کم چرب. میزان کلسیم فرآورده های لبنی کم چربی با انواع دیگر آن تفاوتی ندارد.
همچنین می توانید از راه های دیگر نیز میزان کلسیم رژیم غذایی خود را افزایش دهید. می توانید به غذاهایی مانند سوپ، پوره سیب زمینی و خوراک گوشت خود، شیرخشک بدون چربی اضافه کنید. با میوه تازه و شیر، ماست یخ زده یا بستنی ، دسر میوه درست کنید. برنج یا جو را در شیر کم چرب یا بدون چربی بپزید. زمانی که سوپ می پزید از شیر به جای آب استفاده کنید. به جای آب پرتقال معمولی از خود پرتقال استفاده کنید.
موادی که مانع از جذب کلسیم می شوند
برخی مواد باعث اختلال در جذب کلسیم به وسیله بدن می
شوند. برای مثال، نمک، چای ، قهوه، پروتئین و نان های بدون خمیر مایه سبب کاهش
جذب کلسیم می شوند.اگرپزشک تصمیم بگیرد که شما به مصرف مکمل های کلسیم نیاز
دارید، کربنات کلسیم ترکیب شده با منیزیم (که به جذب کلسیم کمک می کند)، انتخاب
خوبی است. ازمصرف مکملهای به دست آمده از استخوان حیوانات، صدف سخت پوستان یا
دُلُمیت اجتناب کنید، زیرا ممکن است حاوی سرب باشند.
متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده می باشد.
منبع: نوآورد – ویکی نی نی