عزمتان را جزم کرده اید که خیلی زود لاغر شوید؟ برای این کار باید انرژی بیشتری بسوزانید. اما گاهی وقت ها طول روز برای این میزان انرژی سوزی کافی نیست. به همین دلیل لازم است که این مدت را افزایش دهید. در نتیجه به شب ها نیز نیاز دارید. باید بدانید که با مصرف برخی مواد غذایی حتی می توانید در رختخوابتان و به صورت شبانه نیز به هدف لاغری و کاهش وزن نزدیک تر شوید.
7 ماده غذایی برای کالری سوزی در خواب
ماهی
ماهی برای فعال کردن متابولیسم بدن مفید است. پروتئین ها
نقش مهمی در این کار دارند. بنابراین خوردن ماهی برای وعده شام باعث فعالتر شدن
متابولیسم بدن در طول خواب می شود.
کیوی
کیوی میوه ای است حاوی فیبر زیاد و کالری اندک. این میوه
به دلیل دارا بودن ویتامین C زیاد، باعث
تحریک متابولیسم بدن می شود و استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد. با مصرف کیوی برای
عصرانه می توانید به هدفتان نزدیک تر شوید.
زنجبیل
زنجبیل یک همیار انرژی سوز شبانه است. این ریشه مفید
متابولیسم را تحریک می کند و کالری هایی که در طول روز جذب کرده اید را می سوزاند.
گوشت قرمز
گوشت قرمز برای هضم شدن نیاز به انرژی بالایی دارد. همین
کار باعث افزایش کالری سوزی مربوط به متابولیسم می شود. البته یادتان باشد که دچار
افراط نشوید. مصرف روزانه بین 100 تا 200 گرم گوشت قرمز کافی است.
جوز بویا
جوز بویا که فرانسوی ها به آن موسکاد می گویند مانند
زنجبیل روی متابولیسم بدن تأثیر می گذارد. مصرف آن در غذاها، سوپ ها و همچنین سس
ها یک سلاحی شبانه در مقابل کالری های دریافتی است.
دارچین
دارچین خواص زیادی دارد و صرفاً برای طعم دهی به غذاها
نیست. این ادویه حاوی مواد معدنی زیادی است که باعث تحریک متابولیسم بدن می شوند و
شما را به هدفتان نزدیکتر می سازد. در وعده شام از این ادویه پرخاصیت غافل نشوید.
تخم مرغ
تخم مرغ به دلیل دارا بودن پروتئین به افزایش کالری سوزی
کمک زیادی می کند. یادتان باشد که میزان تخم مرغ مصرفی در هفته نباید بیش از 8 عدد
باشد؛ چون امکان دارد کلسترول خونتان را بالا ببرد.
اصل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.
7 درمان خانگی سردرد
ورزش کنید
انجام تمرینات ورزشی جهت افزایش ضربان قلب می تواند به
طور چشمگیری باعث کاهش سردردهای میگرنی شود. در هنگام ورزش ، بدن ماده ای به نام
اندورفین ترشح می کند که استرس را کاهش داده و سیگنال های درد را سرکوب می نماید.
سه روز در هفته و هر بار به مدت نیم ساعت ورزش های نه چندان سنگین انجام دهید. ورزشی مانند دوچرخه سواری و پیاده روی برای جلوگیری از بروز سردردهای شدید موثر هستند. پس از دو هفته ورزش منظم احتمالا سردردهایتان به مرور کاهش می یابد.
سبزیجات و آجیل مصرف کنید
کمبود منیزیم می تواند میگرن را به جان تان بیاندازد .اسفناج، برگ چغندر و آجیل
موادی سرشار از منیزیم هستند و در هر وعده مصرف بیش از 70 میلی گرم ماده ی معدنی
به بدن وارد می کنند. همچنین مصرف مکمل منیزیم بعد از دو هفته سردردها را کاهش می
دهد.
ماهیچه های گردن تان را قوی کنید
شاید به نظر خنده دار باشد، اما انجام ورزش و تمرکز بر قوی کردن ماهیچه ها و
استخوان های ناحیه ی گردن یکی از راه کارهای جلوگیری از ابتلا به سردردهای شدید
است. هنگام
استفاده از تلفن همراه و یا تماشای فیلم قوز نکنید و نگدارید ماهیچه های گردنتان
بیش از حد کشیده شود، زیرا این حرکت باعث فشار آمدن به اعصاب ناحیه گردن که به سر
متصل اند می شود و شروع سردرد را به دنبال دارد.
به همین دلیل است که اغلب قبل و یا در حین سردرد در ناحیه ی گردن نیز احساس درد می کنید . ماهیچه های گردن را با انجام حرکات ورزشی قوی تر کنید تا با کوچک ترین حرکتی در این قسمت دچار سردرد نشوید.
کافئین را یک باره ترک نکنید
ترک کافئین یکی از دلایل ابتلا به سردردهای شدید است. سعی
کنید مصرف قهوه و کافئین را کم کم متوقف کنید تا به یک باره دچار سردرد نشوید. ترک
قهوه گاهی باعث برهم ریختن اوضاع فرد در طول یک شبانه روز می شود. هیچ گاه به یک
باره به بدنتان فشار نیاورید.
متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.
تمایلی به خوردن میوه، سبزیجات یا مکملهای غذایی از خود نشان نمیدهد؟ در این صورت ممکن است دچار استرس شوید. با خود فکر میکنید که کودکتان ممکن است دچار سطحی از سوء تغذیه شده و بدین ترتیب نتواند منحنی رشد خوبی داشته باشد. در این مقاله راهکارهای سادهای به شما ارایه میکنیم که استفاده از آنها میتوانید کودک را برای بهتر خوردن ترغیب کنید.
روش های افزایش اشتهای کودکان
برای تغذیه کودک برنامه داشته باشید
یادتان باشد کودکان باید هر سه تا چهار ساعت یک
بار مواد غذایی مصرف کنند. در واقع میتوان اینگونه تصور کرد که به جز سه وعده
غذایی اصلی که برای همه شناخته شده و قابل قبول است، کودک به دو وعده میان غذا یا
همان اسنکها و مقادیر زیادی میوه نیاز دارند که باید آنها را در حد فاصل وعدههای
اصلی مصرف کند. این شما هستید که باید برای غذاخوردن کودکتان برنامهریزی سادهای
داشته باشید. تنها در این صورت است که بدن او به گونهای متوازن تمام گروههای
غذایی مورد نیاز را دریافت میکند.
از غذاهای مناسب هر سن استفاده کنید
در پایان ششمین ماه زندگی نوزادان یعنی نیمه
دوم سال اول زندگی، باید به صورت سیستماتیک و برنامه ریزی شده تغییراتی در نوع و
قوام غذای روزانه کودکان به عمل آورده شود یعنی نه تنها به طور تدریجی به تنوع
مواد غذایی دریافتی کودک اقدام شود، بلکه قوام آنها نیز از حالت مایعات صرف به سوی
غذاهای سفت تر تغییر یابد. در آغاز با دادن فرنی رقیق یا حریره بادام به صورت
تدریجی اولین قدم در تغییر یکنواختی و قوام غذاها برداشته می شود. حال اگر در سال
دوم زندگی نیز به جای تغذیه بچه با غذاهای مناسب این سن و سال فقط حریره بادام ،
فرنی و سوپ داده شود، به طور حتم مورد استقبال و علاقه کودک قرار نخواهد گرفت.
در دادن شیرمادر افراط نکنید
گاهی عده ای از شما عزیزان تصور می کنید هرچه
بچه شیر بیشتری بخورد، برای رشد و نمو او مفیدتر خواهد بود. گرچه شیر مادر یا
فرمولا در سال دوم نیز از ارزش بالایی برخوردار است ولی در سال دوم زندگی وعده های
اصلی روزانه باید به طور مرتب از غذاهای مناسب این سن و سال تامین شود ولی در میان
وعده ها و شب ها بچه را باید از شیر مادر بهره مند کرد. توجه کنید که دادن شیر
مادر به تنهایی به جای غذاهای مغذی قادر به تامین نیاز رشدی بچه نخواهد بود؛ چه
رسد به پر کردن معده کوچک کودک با انواع جوشانده ها یا شیرخشک یا شیرگاو که علاوه
بر زمینه سازی کم خونی ناشی از کمبود آهن، عامل بی اشتهایی کودک و چه بسا ابتلای
او به عفونت های گوارشی خواهد شد.
متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.
کلم پیچ عضوی از خانواده کلم ها است؛ کلم، کلم بروکلی، گل کلم و کلم بروکسل دیگر اعضای این خانواده هستند. کلم پیچ از نظر رنگ به انواع سبز و بنفش، و از نظر شکل ظاهری به گونه های صاف و مجعد تقسیم می شود. کلم پیچ در زمره مغذی ترین مواد غذایی است.
این میزان کلم پیچ همچنین حدود 3% از نیاز روزانه بدن به ویتامین های B1، B2، B3، آهن و فسفر را تامین می کند. کلم پیچ با وجود برخورداری از مقادیر قابل توجه ویتامین ها و مواد معدنی، تنها حاوی 6 گرم کربوهیدرات، 3 گرم پروتئین و 0.6 گرم چربی بوده و 33 کالری انرژی را وارد بدن می کند. علاوه بر این، درصد بالایی از چربی موجود در آن را نوعی اسید چرب امگا 3 به نام آلفا لینولنیک اسید تشکیل می دهد.
تراکم بالای مواد مغذی در کنار پایین بودن میزان کالری، کلم پیچ را به ماده ای عالی برای افزایش چشمگیر میزان مواد مغذی موجود در رژیم غذایی تبدیل نموده است.
فواید مصرف کلم پیچ
سرشار از آنتی اکسیدان
آنتی اکسیدان ها موادی هستند که با
آسیب های اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد مقابله نموده و به خنثی سازی آنها
کمک می کنند. آسیب های اکسیداتیو از عوامل مهم بروز پیری و بسیاری از بیماری ها نظیر
سرطان به شمار می روند.
کلم پیچ همچون دیگر سبزیجات برگدار سرشار از آنتی اکسیدان می باشد؛ آنتی اکسیدان هایی نظیر بتاکاروتن، ویتامین C، فلاونوئیدها و پلی فنول های مختلف. بسیاری از آنتی اکسیدان ها نظیر کورستین و کامفرول که به مقادیر نسبتا زیاد در کلم پیچ یافت می شوند، علاوه بر مقابله با رادیکال های آزاد، کارکرد های مهم دیگری نیز در بدن انسان دارند. نتایج حاصل از مطالعات گسترده بر روی کورستین و کامفرول نشان می دهد این مواد به کاهش فشار خون و محافظت از قلب کمک نموده و دارای اثرات قدرتمند ضد التهابی، ضد ویروسی و ضد افسردگی می باشند.
منبع عالی ویتامین C
ویتامین C نوعی آنتی
اکسیدان محلول در آب است که وظایف حیاتی بسیاری را در سلول های بدن بر عهده دارد.
به عنوان مثال برای سنتز کلاژن، فراوان ترین پروتئین ساختاری بدن، وجود ویتامین C کاملا ضروری
است. میزان بالای ویتامین C موجود در کلم پیچ آن را در زمره بهترین منابع غذایی ویتامین C قرار داده است؛
بیش از 2 برابر پرتقال و 4.5 برابر اسفناج.
حاوی مقادیر بسیار بالای ویتامین
K
ویتامین K ماده ای بسیار
ضروری برای انعقاد خون می باشد. ویتامین K با فعال سازی
برخی پروتئین های مشخص و فراهم نمودن زمینه اتصال این پروتئین ها به کلسیم، سبب
انعقاد خون در بدن می شود. جالب است بدانید کارایی بالای وارفارین، داروی معروف ضد
انعقاد، از طریق ممانعت از عملکرد طبیعی این ویتامین حاصل می شود. کلم پیچ از جمله
بهترین منابع ویتامین K به شمار می رود. ویتامین K موجود در یک
فنجان کلم پیچ خام تقریبا 7 برابر نیاز
روزانه یک انسان بالغ است.
متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.
منبع: نوآورد - AuthorityNutrition
سیر (Garlic) گیاهی از خانواده سیر (Allium) بوده که به دلیل برخورداری از خواص دارویی بی نظیر، کاربردهای گسترده ای در زمینه بهداشت و سلامت دارد. مطالعات صورت گرفته نشان می دهد، اکثر خواص دارویی سیر ناشی از وجود ترکیبی گوگردی به نام آلیسین می باشد. زمانی که یک حبه سیر له، خرد و یا جویده می شود، آنزیم آلیناز موجود در آن تبدیل به آلیسین شده و رایحه منحصر به فرد سیر را تولید می کند.
مقابله با سرماخوردگی و آنفولانزا
وجود سیر در رژیم غذایی سبب تقویت
و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود. شرکت کنندگان در یک پژوهش بزرگ که اجرای
آن 12 هفته به طول انجامید، به دو گروه جداگانه تقسیم شدند. اعضای گروه اول از
دارونما (Placebo) استفاده کرده و
اعضای گروه دوم به صورت روزانه سیر مصرف نمودند. در پایان پژوهش، تعداد موارد
ابتلا به سرماخوردگی در گروه سیر 63% کمتر از گروه دارونما بود. همچنین متوسط طول
دوره سرماخورگی در گروه سیر نسبت به گروه دارونما 70% کمتر، یعنی به جای 5 روز
تنها 1.5 روز بود.
نتایج مطالعه دیگری در این زمینه نشان می دهد، مصرف دوز بالایی از عصاره سیر (2.56 گرم در روز) طول دوره سرماخوردگی یا آنفولانزا را 61% کاهش می دهد. بنابراین می توان نتیجه گرفت که اضافه نمودن سیر به رژیم غذایی سبب کاهش چشمگیر تعداد دفعات و طول دوران سرماخوردگی می شود.
کاهش فشار خون
بیماری های قلبی عروقی نظیر حملات
قلبی و سکته های مغزی شایع ترین علل مرگ و میر در سراسر جهان می باشند. فشار خون
بالا، از جمله مهم ترین عوامل محرک اینگونه بیماری ها به شمار می رود. مطالعات
انسانی نشان می دهد که مصرف سیر در مبتلایان به فشار خون بالا، تاثیر قابل توجهی
بر کاهش سطح فشار خون این افراد دارد. نتایج پژوهشی در این زمینه نشان می دهد، تاثیر
مصرف دوزهای 1500-600 میلی گرم عصاره سیر کهنه ]در یک دوره زمانی 6 ماهه[ با داروی آتنولول (داروی فشار خون) برابری می کند.
بهره مندی از اثرات مطلوب سیر، نیازمند مصرف دوزهای نسبتا بالا است. میزان آلیسین مورد نیاز برای کاهش فشار خون معادل مصرف حدود 4 حبه سیر در روز می باشد.
بهبود سطح کلسترول و در نتیجه کاهش
خطر بیماری های قلبی
سیر می تواند کلسترول بد (LDL
Cholesterol) و کلسترول تام (Total
Cholesterol) را کاهش دهد. به
نظر می رسد مصرف سیر سبب کاهش 15-10 درصدی میزان کلسترول تام و یا کلسترول بد در
مبتلایان به چربی خون بالا می شود. البته شایان ذکر است که مصرف سیر تاثیری بر سطح
کلسترول خوب (HDL Cholesterol) و تری گلیسیرید، دیگر عامل بروز بیماری های قلبی، ندارد.
متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.
منبع: نوآورد - AuthorityNutrition