نوآورد ندای سلامت

وبلاگ نوآورد، وابسته به وبسایت نوآورد، در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

نوآورد ندای سلامت

وبلاگ نوآورد، وابسته به وبسایت نوآورد، در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

7 توصیه پاییزی برای پیشگیری از چاقی

آخرین ماه فصل پاییز را سپری می کنیم. کوتاه شدن روزها، کاهش نور آفتاب، افسردگی فصلی و خنک شدن هوا این میل را ایجاد می کند که زیر پتو بخزیم و گرمای داخل منزل را به همه چیز ترجیح دهیم. اما هنوز هوا آن قدرها سرد نشده است که پیاده روی و ورزش در هوای آزاد سخت شود. همچنان می توانید به پارک ها و فضاهای سبز بروید و یک دل سیر بدوید یا ورزش کنید. البته در عین حال نباید از تغذیه سالم غافل بمانید. چون کاهش فعالیت بدنی به بهانه سرما و مصرف غذاهای چرب و سنگین می تواند در عرض چند هفته شما را چاق کند.

بنابراین لازم است که تا قبل از رسیدن روزهای خیلی سرد تلاش کنید در این فصل وزن خود را ثابت نگه داشته و از چاقی زمستانی نیز جلوگیری کنید. با ما باشید تا با چند توصیه ساده برای پیشگیری از چاقی پاییزه بیشتر آشنا شوید.

7 توصیه برای پیشگیری از چاقی در فصل پاییز

در خصوص سلامتی تان اهمال نکنید
محققان National Eating Disorders Association بررسی هایی انجام داده و به این نتیجه رسیده اند که افتادن در دام عادت های غلط یعنی میل به خوردن زیاد و کاهش فعالیت های بدن در فصل پاییز بیش از فصل های دیگر است. اما اینکه خودتان را برای خواب زمستانی آماده کنید راه حل مناسبی برای گذراندن فصل سرما نیست. با میل به لم دادن روی مبل بعد از روز کاری مبارزه کنید. البته کار چندان ساده ای نیست چون بلافاصله بعد از تعطیل شدن شب فرا می رسد و میل به استراحت بر هر حس دیگری غلبه می کند. اما اگر می خواهید پاییز را بدون چند کیلو اضافه وزن سر کنید بهتر است ترک باشگاه نکنید، پیاده روی را ادامه دهید و اگر می توانید بین روز استخر نیز بروید.

مواد غذایی مقوی پاییزه را دریابید
صفای پاییز به نوشیدنی های داغ، غذاهای خوشمزه، لباس های گرم، آتش شومینه و اگر حالش را داشتید میل و کاموا است. همین صفای پاییزی هم اگر حواستان نباشد شما را کاملاً بی تحرک کرده و چاقتان می کند. به ویژه اینکه شب های بلند را به هله هوله خوری و تماشای تلویزیون بپردازید. نتایج پژوهشی که در وزارت کشاورزی آمریکا انجام شده است نشان می دهد که فست فودها و غذاهای سرخ کردنی باید با اعتدال مصرف شود.

اما اگر مصرف همین مواد غذایی از حد بگذرد تغذیه سالم و مصرف سبزیجات فوق العاده این فصل مغفول واقع می شوند. خوردن غذای مقوی به معنای خوردن کله پاچه و غذاهای چرب نیست. بهتر است خلاق بوده و سبزیجاتی مانند انواع کلم ها، کدو تنبل و انواع میوه های سرشار از ویتامین C این فصل را در الویت برنامه غذایی خود قرار دهید.

خوب بخورید
نتایج پژوهشی که Society for Science and the Public انجام داده است نشان می دهد پاییز پرکالری ترین فصل سال است. شب های بلند میل به مصرف هله هوله ها، اسنک های چرب، شیرینیجات و کیک و غیره را در فصل پاییز و گذار به زمستان افزایش می دهد. توصیه می کنیم به جای مصرف چیپس و سس های چرب و غیره که ارزش غذایی بالایی نیز ندارند آستین ها را بالا بزنید. اگر عاشق چیپس هستید برای خودتان سیب زمینی تنوری خانگی تهیه کنید. هوموس خانگی نیز به خوبی سیرتان می کند و مقوی است. به جای نوشیدنی های شیرین و پرکالری آب را دریابید؛ چون به میزان کافی با مصرف مواد غذایی دیگر کالری دریافت می کنید. بنابراین نیازی به افزایش میزان آن با مصرف نوشابه ها و غیره ندارید.

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد - تبیان

۷ بیماری بسیار عجیب و نادر

به نظر می رسد آتش گرفتن خود به خودی بدن، خفه شدن فرد به دست خودش در هنگام خواب و صحبت کردن ناگهانی با یک زبان بیگانه تنها یک داستان علمی تخیلی باشد، اما همه این موارد در دنیای واقعی نیز دیده شده است که البته بسیار بسیار نادر است.

7 بیماری عجیب و غریب نادر

سندروم دست بیگانه
تصور کنید یکی از دست هایتان برای خودش ذهن مجزا داشته باشد و دکمه های پیراهنتان را طوری که از اختیار شما خارج است ببندد یا باز کند. این بیماری بسیار نادر تحت عنوان سندروم دست بیگانه شناخته می شود و گاهی پس از ابتلا به سکته ی مغزی بروز پیدا می کند
.

این مشکل زمانی اتفاق می افتد که دو ناحیه از مغز آسیب دیده و ارتباطشان با شبکه های عصبی که حرکات ارادی را کنترل می کنند، قطع گردد. این اختلال سبب می شود گاهی دست ها بی اختیار غذا را در دهان بگذارند، دکمه های لباس را ببندند یا باز کنند و کارهای دیگر این چنینی انجام دهند. متاسفانه در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده ای برای این بیماری وجود دارد.

سندروم لهجه خارجی
گاهی به علت صدمات شدید وارد شده به سر، فرد با یک لهجه و یا زبان بیگانه صحبت می کند که البته این اتفاق بسیار نادر است. این سندروم معمولا پس از سکته و آسیب های مغزی رخ می دهد و به علت آسیب به مغز و مخچه و مخصوصا قسمت پشتی سر ایجاد می شود
. افراد مبتلا صرفا به یک زبان شناخته شده مثلا انگلیسی صحبت نمی کنند، بلکه گاهی به زبانی صحبت می کنند که برای همه شنونده ها بیگانه است، یعنی زبانی که وجود خارجی ندارد.

اختلال هویت بدن
در این اختلال روانی که گاهی به عنوان اختلال هویت عضو قطع شده خوانده می شود ، فرد احساس می کند عضوی از بدنش (معمولا ساق پا، انگشتان و بازو) به او تعلق ندارد و سعی می کند خود را از شر آن رها کند
. این افراد معمولا از پزشک می خواهند که آن عضو بدن را قطع کند که البته پزشک این پیشنهاد را رد می کند. در حال حاضر این بیماری بسیار نادر هیچ درمانی ندارد و احتمال می رود ضربه های روحی و روانی سخت، مسبب این اختلال هستند.

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد - تبیان

۶ ماده غذایی که باعث دیابت، چاقی و بیماری های قلبی می شوند

بعضی از مواد غذایی نه تنها فایده ای برای بدن ندارند بلکه می توانند زمینه ساز بیماری های جدی شوند. افزودنی ها و مواد شیمیایی سیستم ایمنی را مختل می کنند و مشکلاتی به وجود می آورند.

6 ماده غذایی مضر برای بدن انسان

شکر
شکر به عنوان اولین دشمن سلامتی شناخته شده است که منشا بیماری هایی نظیر دیابت و چاقی خواهد بود. شکر به کبد، پانکراس و دستگاه گوارش آسیب می رساند. سیستم عصبی نیز پس از هر بار مصرف شکر لطمه می بیند. اما باید به خاطر داشت که همه انواع شکر یکسان نیستند. شیرینی طبیعی میوه ها و عسل برای سلامتی مفید است البته به شرط اینکه به اندازه مصرف شود.

آرد سفید
تاثیرات آرد سفید در بدن شبیه شکر است. آرد سفید عملکرد پانکراس و سطح انسولین را مختل می کند. در واقع، طی فرایند تهیه این آرد مقدار قابل توجهی از فیبرهای آن حذف می شود و تقریبا فاقد ارزش غذایی است.

فست فودها
محصولات رستوران های غذای سریع برای سلامتی مضر هستند زیرا مقدار زیادی گوشت های فرآوری شده (سوسیس و کالباس)، نمک و چربی های اشباع دارند. این غذاها چاقی، احتمال افزایش فشار خون، اختلالات کبدی و دیگر مشکلات سلامتی را در پی دارند.

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد قدس آنلاین

6 عادت که سلامت انسان را تهدید می کنند

داشتن عمری طولانی همراه با سلامتی آرزوی همه ما است. اما گاهی برخی از عادت های خودمان کاری می کند که این عمر طولانی و سلامتی به خطر بیافتد. در این مطلب شش عادت مرگ آور را بیان می کنیم.

عادت های تهدید کننده سلامت انسان

نشستن بیش از 7 ساعت خطر مرگ را 5 برابر می کند
محققان روی 230 هزار داوطلب بالای 45 سال بررسی کرده و به این نتیجه رسیدند افرادی که روزانه بیش از 7 ساعت می نشینند و دچار کمبود فعالیت بدنی و خواب هستند، پنج برابر بیشتر خطر مرگ را در شش سال آتی به جان می خرند.

خواب بیش از 8 ساعت  خطر سکته را افزایش می دهد
با وجود اینکه خواب برای ترمیم و احیای بدن لازم است، اما زیاد خوابیدن برای سلامتی خیری در بر ندارد. نتایج بررسی های چند ساله ی محققان نشان می دهد افرادی که هر شب بیش از 8 ساعت می خوابند بیش از دیگران در معرض سکته مغزی قرار می گیرند و این خطر برای خانم ها بیشتر است.

مصرف دخانیات  سبب بروز سرطان کیسه  صفرا می شود
محققان دانشگاه سیدنی 96 عادت رایج بین آقایان را مورد بررسی قرار داده و به این نتیجه رسیدند که سیگار کشیدن چهارمین عامل بروز مرگ زودهنگام است. به عقیده ی این محققان، مصرف دخانیات به طور مستقیم باعث بروز سرطان ریه، سرطان مثانه و سرطان کیسه ی صفرا می شود.

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد - تبیان

 

۶ خاصیت کلم بروکلی – خواص کلم بروکلی برای سلامتی

کلم بروکلی یکی از سبزیجات سرشار از ویتامین C است. همچنین منبع غنی از کلسیم و ویتامین K محسوب می شود که برای افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند بسیار عالی است. بروکلی جز سبزیجات چلیپایی است که خواص غذایی بی نظیری دارد و برای سلامتی بسیار مفید است.

برای بهره مندی از فواید کلم بروکلی نیازی به مصرف زیاد آن نیست زیرا 100 گرم کلم بروکلی می تواند تا 150% نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین کند. به علاوه، مقدار زیادی ویتامین K، ویتامین های گروه B، آهن و روی نیز دارد. آنتی اکسیدان ها و عناصر کمینه آن باعث شده تا نقش محافظتی بالایی نسبت به پیشرفت بعضی از بیماری ها از جمله سرطان داشته باشد.

۶ تاثیر فوق العاده کلم بروکلی بر سلامتی

گرچه تا چند سال پیش مردم شناختی نسبت به کلم بروکلی نداشتند اما امروزه جایگاه خود را به تدریج در بین غذاها و رژیم های تغذیه پیدا کرده است. بررسی های مختلف پزشکی تا به حال تاثیرات متعدد کلم بروکلی را بر سلامتی تایید کرده اند که آشنایی با آنها می تواند زمینه ساز مصرف بیشتر در برنامه روزانه شود.

کلم بروکلی و کاهش خطر سرطان
کلم بروکلی نیز مانند دیگر سبزیجات هم گروه خود حاوی ترکیب شیمیایی پیچیده ای است که عملکرد آن از پیشرفت سرطان جلوگیری می کند و زمینه ابتلا به سرطان های پروستات، سینه، کولون و راست روده را کاهش می دهد. ترکیبات فیتوشیمی، سولفورافان و فیتو نوتریمان عامل چنین تاثیرات مهمی هستند. مصرف نصف فنجان کلم بروکلی در روز یا دو فنجان در هفته برای بهره مندی از این خواص کافی است.

سرشار از آنتی اکسیدان
استرس اکسایشی ناشی از عملکرد رادیکال های آزاد موجود در محیط با تاثیر بر سلول های پوست و همچنین دیگر اندام های داخلی موجب تاثیر منفی بر سلول های بدن می شود. آنتی اکسیدان های موجود در کلم بروکلی مانع از فعالیت این سلول های خطرناک می شوند که هدف آنها کاهش التهابات، پیری زودرس و خطر پیشرفت بیماری های مزمن است. مهم ترین نمونه آن ویتامین C است که عملکرد آن موجب تقویت اکسیژن رسانی به سلول ها می شود.

کلم بروکلی، حافظ سلامت بینایی
کلم بروکلی سرشار از ریبوفلاوین است که به نام ویتامین B شناخته می شود که عملکرد آن موجب هماهنگی چشم ها نسبت به تغییرات نور است. کمبود این ماده در بدن باعث التهاب، تاری دید و خستگی چشم ها می شود. اما بر عکس، مصرف منظم ریبوفلاوین می تواند از آب مروارید پیشگیری کرده یا روند پیشرفت آن را کتوقف کند.

از طرفی این سبزی مفید حاوی لوتئین و زآگزانتین است که نقش مهمی در سلامت بینایی دارد. این ترکیبات خطر پیشرفت بیماری های مرتبط با ماکولای چشمی مانند استحاله ماکولا یا مشکلات عنبیه را کاهش می دهد.

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد قدس آنلاین