راهی شیرین برای کاهش وزن
انجیر منبع بسیار خوبی از فیبر غذایی است. فیبر، گرسنگی را به تأخیر میاندازد و
در رژیمهای کاهش وزن جایگاه ویژهای دارد به همین دلیل مواد غذایی حاوی فیبر نقش
موثر در مدیریت و کنترل وزن ایفا میکنند. البته توجه داشته باشید که انجیر دارای کالری نسبتاً
زیادی است و میتواند منجر به افزایش وزن شود، خصوصاً اگر همراه با شیر مصرف شود.
به همین دلیل بهتر است در مصرف آن جانب تعادل را رعایت نمایید. مصرف چند عدد انجیر
برای دریافت مواد مغذی آن کافی است.
افزایش تراکم استخوان
انجیر هم منبع خوبی از کلسیم و هم منبع خوبی از پتاسیم است. کلسیم موجب افزایش
تراکم استخوان شده و پتاسیم دفع کلسیم از طریق ادرار را کاهش میدهد. هر چه مصرف
کلسیم افزایش یابد، استخوانها تقویت میشوند و احتمال آسیبدیدگی یا ابتلا به
پوکی استخوان در سنین بالا کاهش مییابد. انجیر همچنین دارای فسفر است. فسفر در
شکلگیری استخوانها یا جوش خوردن آنها پس از آسیبدیدگی یا شکستگی موثر است.