خواص روغن نارگیل در مقابله با عفونت ها
حدود ۵۰%
از اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل، اسید لوریک ۱۲ کربنه است. همچنین گوارش آنزیمی روغن نارگیل سبب شکل
گیری مونوگلیسیریدی به نام مونولورین می شود. اسید لوریک و مونولورین هر دو
توانایی از بین بردن عوامل بیماری زا نظیر باکتری ها، ویروس ها و قارچ ها را
دارند. از این رو روغن نارگیل درمقابل بسیاری از عفونت ها نیز موثر است.
طبق تحقیقات انجام گرفته، روغن نارگیل ویروس هایی که موجب آنفولانزا، سرخک، هپاتیت، تبخال، سارس و از این قبیل می شود را از بین می برد. همچنین باکتری که موجب ایجاد زخم معده، عفونت های گلو، عفونت های مجرای ادرار، ذات الریه، و سوزاک می شود را نیز از بین می برد. روغن نارگیل بر قارچ ها و مخمرهایی که کاندیدیاز، عفونت قارچی، مرض قارچی انگشتان، برفک، و از این قبیل را ایجاد می کند نیز موثر است.
خواص روغن نارگیل در کاهش تشنج
رژیم غذایی کتوژنیک، مبتنی بر مصرف مقادیر بسیار کم کربوهیدرات و مقادیر بسیار
زیاد چربی، در سال های اخیر به منظور درمان اختلالات مختلف مورد مطالعه و بررسی
قرار گرفته است. این رژیم غذایی منجر به افزایش شدید غلظت کتون در خون می شود.
این نوع رژیم برای افرادی که از بیماری صرع رنج میبرند تجویز میشود تا میزان کتونهای خون آن ها افزایش یابد. تری گلیسیریدهای دارای زنجیره ی متوسط موجود در روغن نارگیل به سمت کبد رفته و تبدیل به کتون میشوند که برای مقابله با حملات صرع مفید است. این رژیم غذایی می تواند نرخ تشنج را در کودکان مبتلا به صرع به میزان چشمگیری کاهش دهد، حتی کودکانی که مصرف داروهای گوناگون نیز موجب بهبود وضعیت آنها نشده باشد.