کاهش خطر ابتلا به دیابت
نوشیدن قهوه خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. اما وقتی پای مزیت های سلامت قهوه
به میان می آید، زمان نوشیدن آن هم اهمیت زیادی پیدا می کند. تحقیقات صورت گرفته در
سال 2006 میلادی بر روی 29000 زن، نشان
داد آن دسته از زنهایی که قهوهی زیادی مینوشند 22 درصد کمتر با احتمال ابتلا به
دیابت روبه رو میشوند. در همین سال پژوهش دیگری که روی 17413 نفر انجام گرفت،
حاکی از آن بود که مصرف حداقل 3 فنجان قهوه در روز، 42 درصد خطر دیابتی شدن را
کاهش میدهد.
در جریان پژوهشی در کشور برزیل، حدود ۷۰ هزار زن که دیابت نداشتند مورد بررسی قرار گرفتند، آنهایی که پیش از ظهر بیش از یک فنجان قهوه می نوشیدند، ۳۴ درصد کمتر از کسانی که اصلا قهوه نمی نوشیدند به دیابت نوع ۲ مبتلا شده بودند. همچنین زنانی که حداقل ۳ فنجان قهوه در روز می نوشیدند در مقایسه با زنانی که هرگز قهوه نمی نوشیدند، ۲۷ درصد کمتر به بیماری دیابت مبتلا شدند. بدین ترتیب می توان گفت که زمان بندی خاص در مصرف قهوه فاکتوری است که رابطه مستقیمی با تاثیر محافظتی آن دارد.
متن کامل مقاله در «فواید بی نظیر قهوه» قابل مشاهده است.
منابع مقاله: تبیان – دکتر سلام