برای یک دختر هیچ چیز به این اندازه ناراحت کننده نیست که کسانی به خواستگاری او بیایند و بعد از مدتی، بدون هیچ توضیحی غیبشان بزند و خبری از آنها نشود. رفت و آمد بی نتیجه خواستگاران برای خیلی از دخترها حس تحقیر، مطلوب نبودن و پس زده شدن را به همراه دارد.
اگر شما هم چنین تجربه ای را داشته اید، باید بگوییم حق کاملا با شماست. امیدواری کوتاهی که شما بعد از خواستگاری به دست می آورید، ابهامی که برایتان از رفتن خواستگار و توضیح ندادن او ایجاد می شود، بسیار رنج آور است.
این شاید بزرگترین ضعفی باشد که در فرهنگ خواستگاری ما وجود دارد و البته پسرها و خانواده های آنها هم مقصرند. باز کردن باب آشنایی، بدون آن که این در را بعد از رفتن ببندید، باعث می شود یک خانواده امیدوار و چشم به راه باشند. توضیح ندادن یا حتی عذرخواهی نکردن خواستگارها بعد از رفتنشان، باعث رنجش خیلی از دختران می شود و قلب های زیادی را می شکند.
وقتی خواستگارها بدون دلیل
غیبشان بزند، تکلیف چیست؟
قبل از هر چیز باید بگوییم، خواستگاری کردن هر
پسری از هر دختری دلیلی بر ازدواج صد در صد این دو نفر نیست. در امر انتخاب همسر،
مجموعه ویژگی هایی با عنوان هم کفو بودن یا تطابق نسبی معیارها و ملاک های اولیه
در ازدواج دخیل هستند. بنابراین
هر شخص برای انتخاب همسر و شریک آینده اش ملاک هایی دارد و بر اساس آن دست به
انتخاب می زند.
به طور کلی آشنایی هایی که به قصد ازدواج صورت می گیرد، اعم از خواستگاری سنتی، آشنایی در محل تحصیل یا کار یا معرفی توسط دوستان و آشنایان، از بعضی لحاظ شرایط یکسانی را دارد؛ یعنی در همه این شرایط دو نفر یکدیگر را می بینند، صحبت و معاشرت می کنند و نهایتا پس از دستیابی به شناخت، تصمیم نهایی خود را مبنی بر قبول یا رد شرایط مورد نظر برای ازدواج اعلام می کنند.
منظور این است که همه این آشنایی ها، به ازدواج منجر نخواهد شد و بنا نیست با هر بار رد شدن این احساس درون شما ایجاد شود که با وجود ویژگی های خوب و مناسب مورد انتخاب واقع نشده اید، زیرا هر شخص معیارها و ملاک های مختص به خود را دارد. وقتی یک خواستگاری نافرجام می ماند، بهتر است پرونده آن را در ذهنتان ببندید و مدام فکر نکنید که چرا رفتند ودیگر خبری از آنها نشد؟ چرا من را نپسندیدند؟ در من چه دیده اند که رفته اند و... . موضوع را شخصی نکنید و فکر نکنید الزاما شما ایرادی داشته اید که خواستگارتان رفته و پشت سرش را هم نگاه نکرده است.
هزینه و فشار خواستگارهای دمدمی مزاج را کاهش دهید
در بوق و کرنا نکنید
بهتر است خبر آمدن خواستگار را در بوق و کرنا
نکنید و به فک و فامیل نگویید که بعدا بخواهید پاسخگوی آنها هم باشید. با این کار
فشار روانی مضاعفی را بر خود وارد می کنید.
متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.
عشق کافی نیست. وقتی زیر یک سقف زندگی می کنید، نمی توانید اهمیت برقراری رابطه زناشویی سالم و آرامش بخش را در محکم شدن پایه های عشق تان انکار کنید. کارشناسان و پژوهشگران ایرانی می گویند سرد شدن این رابطه در بسیاری از زن و شوهرهای ایرانی کارشان را به طلاق می کشاند و اگر این زوج ها پیش از ثبت مهر طلاق از سکسولوژیست ها کمک بگیرند، آمار جدایی ها هر روز بالاتر نمی رود.
ما نمی خواهیم اهمیت دریافت مشاوره جنسی و بالا بردن اطلاعات و شناخت تان در این مورد را نادیده بگیریم، اما معتقدیم گاهی بدون دریافت این مشاوره ها هم می توان یک رابطه سرد را از خطر نابود شدن نجات داد.
پژوهشگرانی که در دیلی میل نتیجه مطالعات شان چاپ شده است، می گویند برخی موادغذایی، قاتل ارتباط زناشویی شما هستند. از نظر آنها اگر رژیم غذایی سالمی را رعایت کنید تا اندازه زیادی می توانید فاصله ای که میان تان ایجاد شده را پر کنید و به رابطه تان گرمای بیشتری بدهید.
عوامل کاهش میل جنسی در همسران
به جای گوشت سویا می خورید؟
زیاد از اندازه گوشت قرمز خوردن، به سلامت قلب شما آسیب می زند و سال هاست
متخصصان می گویند برای بالا بردن ذخیره پروتئین بدن تان، باید گاهی سراغ پروتئین
های گیاهی هم بروید. بررسی ها ثابت کرده که سویا بیشتر از بسیاری گیاهان پروتئین
دارد و می تواند جایگزین خوبی برای گوشت قرمز باشد اما پژوهش های دیگری ثابت کرده
که این گیاه تعداد اسپرم را پایین می آورد.
براساس این مطالعات اگر به خاطر کم بودن تعداد اسپرم های تان صاحب فرزند نمی شوید، باید دور این گیاه را خط بکشید و راه دیگری برای تامین پروتئین پیدا کنید، چراکه سویا سطح هورمون تستسترون را در بدن کاهش می دهد و تعداد اسپرم را هم پایین می آورد.
هر روز چند تکه گوشت می خورید؟
درست است که درباره مصرف بیش از اندازه سویا به شمایی که متاهل هستید هشدار
دادیم، اما معنایش این نیست که باید همه نیاز بدن تان به پروتئین را با خوردن گوشت
تامین کنید. برای اینکه نگذارید پیوند میان شما و همسرتان سست شود و رابطه زناشویی
تان سرد، نباید خیال مصرف گوشت زیاد را هم به سرتان راه دهید، چراکه مصرف بیش از
اندازه گوشت قرمز هم می تواند تحریک پذیری جنسی را برای آقایان دشوار کند. پس
بیشتر از چند تکه گوشت خورشی یا یک برش باریک گوشت در روز مصرف نکنید و هر روز را
با استیک و بیف استروگانف سر نکنید.
هر روز شیرین بیان می خورید؟
کاهش تعداد اسپرم ها تنها مشکلی نیست که می تواند شما را نگران کند. اگر مدت
هاست میل زیادی به برقراری رابطه زناشویی ندارید و رابطه تان با همسرتان سرد شده،
باید از مصرف خوراکی هایی که به این رابطه بی میل تان می کند، پرهیز کنید.
ریشه شیرین بیان که از پس درمان بسیاری از مشکلات معده و دستگاه گوارش برمی آید، یکی از خوراکی هایی است که نباید سراغش بروید. گیاه شیرین بیان سطح تستسترون و میل جنسی را کاهش می دهد. پس درصورتی که برای درمان مشکلات معده تان مصرف شیرین بیان به شما توصیه شده، مراقب علایم بعدش باشید و درصورتی که احساس کردید از زمان مصرف آن، میل جنسی تان کاهش پیدا کرده، داروی جایگزینی برای درمان مشکلات معده تان پیدا کنید.
بی مرغ سوخاری سر نمی کنید؟
درحالی که غذاهایی مانند فلفل و مارچوبه در گروه افزایش دهنده های میل جنسی
قرار می گیرند، برخی مواد غذایی دیگر تیشه به ریشه رابطه زناشویی شما می زنند. کارشناسان می گویند مصرف موادغذایی نامناسب می تواند میل جنسی را با
کاهش سطح تستسترون و افزایش تولید اسپرم های غیرطبیعی از بین ببرد. روغن های ترانس
و چربی های اشباعی که در غذاهای سرخ شده به وفور وجود دارد، می تواند تولید اسپرم
های غیرطبیعی را افزایش دهد.
اگر یک فست فودخور حرفه ای هستید و نمی توانید از مرغ سوخاری خوردن هم دست بردارید، باید بپذیرید که رابطه شما با همسرتان بعد از مدتی تحت تاثیر اشتهای خوراکی شما قرار بگیرد و به دلیل مصرف غذاهایی که از روغن های ترانس پر شده اند، میانه تان شکرآب شود.
بررسی های مختلف ثابت کرده اند که مصرف غذاهای سرخ شده باعث کند شدن حرکت اسپرم یا کم توان شدن اسپرم در آقایان می شود اما خانم ها هم از آسیبی که خوراکی های سرخ شده به همراه می آورند در امان نیستند. خانم هایی که خوراکی های سرخ شده زیادی را در هفته مصرف می کنند، اغلب با مشکل ناباروری دست و پنجه نرم می کنند.
شکلات دوست هستید؟
شکلات یک خوراکی لذت آفرین است. محققان می گویند وقتی شکلات کاکائویی می خورید،
هم با سرطان مبارزه می کنید و هم شادی های ازدست رفته تان را به دست می آورید و
کیف تان کوک می شود. اما به گفته محققان، همین خوراکی لذت آفرین می تواند برخی
دیگر از لذت های زندگی را از شما دور کند.
شکلات های کاکائویی که اندورفین یا هورمون شادی را در مغز شما آزاد می کنند، در عین حال می توانند باعث بی میلی جنسی شوند و در روابط زناشویی تان خلل ایجاد کنند. پس اگر به اندازه قبل به همسرتان نزدیک نیستید و رابطه زناشویی تان گرمی قبل را ندارد، همین حالا نگاهی به میزی که مقابل تان است، بیندازید. اگر روی آن بسته های رنگارنگ شکلات را می بینید، می توانید به راحتی مقصر کم شدن میل جنسی تان را پیدا کنید.
متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.
بدن انسان از بافتهای عضلانی تشکیل شده که هر کدام از این بافتها با انواع گوناگون فیبر همخوانی دارند. این فیبرهای عضلانی از منابع متفاوت انرژی استفاده میکنند و همچنین طبق نوع ورزشی که انتخاب میکنید، از راههای گوناگونی فعال میشوند. در این مطلب در خصوص انواع فیبر عضلانی و ویژگی های آن ها توضیح می دهیم.
انواع فیبر عضلانی
فیبرهای کُند اکسیداتیو (St)، فیبرهای تند اکسیداتیو گلیکولیتیک (Ft) و فیبرهای تند گلیکولیتیک (Fog). هر
عضله در بدن شما تمام این سه نوع فیبرهای عضلانی را داراست. اما مقدار آن بستگی به
گروههای عضلانی و خود فرد دارد.
انواع عضلات از نظر سرعت انقباض
عضلات غالب کند انقباض
بعضی از گروههای عضلانی برای غلبه بر نیروی جاذبه و حفظ وضعیت راست و عمود،
باهم کار میکنند. این عضلات اکسیژن بیشتری مصرف میکنند چون باید بدون خستگی و
ناتوانی، انقباضات عضلانی را برای مدت زمان طولانی حفظ کنند. این عضلات، عضلات
غالب کند انقباض نامیده میشوند و بسیار انعطافپذیر، بینهایت قوی و با درصد
بالایی از فیبرهای کند انقباض نسبت به فیبرهای تند انقباض هستند. با این وجود،
عضلات غالب کند انقباض، به سرعت سایر گروههای عضلانی منقبض نمیشوند.
عضلات غالب تند انقباض
عضلات غالب تند انقباض، حرکاتی را که نیازمند نیروی سریع یا انقباضات قدرتمند
هستند، ممکن میسازند. این عضلات، حرکات انفجاری و سریع را برای مدت کوتاهی اجرا
میکنند. این عضله به سادگی خسته میشود چون گلیکوژن و انرژی ATP یا آدنوزین تری فسفات بیشتری مصرف مینمایند، که منابع سریع تحلیل
رونده هستند. معمولاً عضلات غالب تند انقباض، نسبت کمی از فیبرهای کند انقباض را
دارا هستند.
چگونگی محاسبه درصد فیبر عضلانی
درصد فیبر عضلانی، مقیاس نسبتهای عضلات در بدن
انسان است و نسبت فیبرعضلانی را بسته به انواع مختلف عضلات اندازهگیری مینماید.
این نسبتهای عضلانی طبق ژن و نوع ورزشی که برای فعال کردن عضلات خاص بهکار میبرید،
متفاوت هستند.
نسبت فیبر عضلانی، مقیاس میزان نسبی فیبرهای کند اکسیداتیو یا کند انقباض به عدد ترکیبی فیبرهای تند اکسیداتیو گلیکولیتیک و فیبرهای تند گلیکولیتیک میباشد. برای محاسبه نسبتهای فیبری، فیبرهای تند گلیکولیتیک و فیبرهای تنداکسیداتیو گلیکولیتیک با هم بهعنوان عضلات تند انقباض در یک دسته قرار میگیرند. این مقایسها با درصد نشان داده میشوند.
متناسب با نسبت فیبر عضلانی
بدنتان ورزش کنید
انواع مختلف حرکات تمرینی و ورزشهای استقامتی، برای تغییر نسبتهای فیبر
عضلانی در یک گروه عضلانی خاص مفید هستند. برای مثال، ورزشهایی که نیازمند سطوح
بالاتری از استقامت و بنیه هستند-مانند دو در مسافتهای بالا یا دوچرخه سواری-
عضلاتی را که نسبت فیبر کند انقباض بالاتری دارند را تقویت و نیرومند میکنند. از
طرفی دیگر، ورزشهایی که نیازمند قدرت و انرژی انفجاری در برونریزیهای کوتاهتر
هستند-مانند دوِ سرعت یا پاورلیفتینگ، حرکات عضلانی سریع و انفجاری را فعالتر
کرده و موجب نسبت فیبر کند انقباض ِ پایینتر در عضلات هدف میشوند.
متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.
منبع: نوآورد – مجله علم ورزش
در طب سنتی دردهای مفصلی در 5 گروه قرار می گیرند که برای هر یک از آن ها نسخه متفاوتی باید تجویز کرد؛ در واقع علت ایجاد دردهای مفصلی ناشی از سوء مزاج در طب سنتی به 3 دلیل سوء مزاج گرم (غلبه گرمی در مفصل)، سرد (غلبه سردی در مفصل) و خشک تقسیم می شود.
علاج دردهای مفصلی با طب سنتی
گروه اول بیماری های مفصلی، دردهای دموی است
که احساس درد همراه با ورم و تغییر رنگ مفصل از علائم آن است. این بیماری در سن
نوجوانی و جوانی بیشتر است و در فصل گرم سال نیز بیشتر دیده می شود. بنابراین کاهش
غلظت خون و مصرف غذا و دارویی که حرارت بدن را کاهش دهد، توصیه می شود.
به طور کلی، اگر به دردهای مفصلی ناشی از سوءمزاج گرم مبتلا باشید، باید مصرف مواد غذایی کاهنده دمای بدن مانند شربت لیمو یا آب انار را در برنامه غذایی خود داشته باشید. عناب ساده یا دم کرده بخورید یا از آلو به عنوان میوه دفع کننده صفرا کمک بگیرید.
گروه دوم بیماری های مفصلی ناشی از افزایش صفرا است
در این بیماری مفصل کمی ورم می کند و رنگ آن قرمز مایل به زرد است. این بیماری
بیشتر در افراد گرم مزاج و در سن جوانی شیوع دارد. به طور کلی اگر به دردهای مفصلی
ناشی از سوءمزاج خشک مبتلا باشید، می توانید خوراکی هایی که رطوبت را به بدنتان
بازمی گردانند، مصرف کنید. مثلاً شیر و بادام، جزو خوراکی هایی هستند که بسیار
مفیدند.
گروه سوم بیماری های مفصلی ناشی از افزایش بلغم بدن
است
در این دسته که بیشتر در جامعه دیده می شود، مفصل متورم، سفیدرنگ و هنگام لمس
کردن آن سردی احساس می شود. این بیماران مصرف مواد غذایی با مزاج سرد را باید کاهش
دهند. از طرفی این افراد زمانی که در معرض سرما قرار می گیرند، احساس درد بیشتری
می کنند حتی در فصل تابستان وقتی فرد مقابل وسایل سرمایشی قرار می گیرد، احساس درد
می کند.
برای درمان باید این بیماران غذاهایی با مزاج گرم مصرف کنند. مصرف نخود، گوشت کبک یا بلدرچین همراه با کمی ادویه، غذای مناسبی است. همچنین مصرف غذا و داروهای مسهل و مالیدن روغن های گیاهی با مزاج گرم مانند بابونه و بادام تلخ به تسکین درد کمک می کند.
اگر به درد مفصلی ناشی از سوءمزاج سرد مبتلا باشید، باید مواد غذایی با طبع گرم مصرف کنید و مفاصل خود را هم با این مواد غذایی ماساژ بدهید. همچنین می توانید گردو را با زیره سبز بکوبید و آن را با عسل، خمیر کنید. سپس این خمیر را روی زانوهای خود بگذارید و روی آن را ببندید تا مفصل عرق کند و دردهایش کمتر شود. گردو، خاصیت ضدالتهابی دارد و خوردن آن هم می تواند درد و التهاب ناشی از سوءمزاج سرد را کاهش دهد.
همان طور که ذکر شد درد ناشی از سوء مزاج سرد در جامعه ی ما بیشتر است. برای کاهش درد می توان از تخم مرغ عسلی با اندکی نمک و فلفل سیاه با نان سنگک، نان سنگک با مربای بالنگ یا مربای "به" یا عسل و اندکی کره، نان سنگک با ارده و شیره انگور، همچنین نان سنگک با ارده و عسل بهره برد.
به عنوان وعده ناهار یا شام استیک شترمرغ، استیک گوشت گوسفند، چلو گشنیز، چلو زیره، خورشت کرفس، خورشت قورمه سبزی، خورشت فسنجان، خورشت سیب درختی، خورشت "به"، چلو هویج و آبگوشت قرطم بسیار مفید است. طرز تهیه آبگوشت قرطم به این نحو است که 100 گرم گوشت ترجیحاً بره یا بزغاله همراه با 200 گرم نخود با قدری زعفران و زنجبیل و نمک بپزید. همچنین جداگانه 2 قاشق غذاخوری تخم قرطم یا کافشه را با 1 لیوان آب در مخلوط کن خوب خرد و صاف کنید، عصاره قرطم را کمی قبل از مصرف به غذا اضافه کرده و غذا را با نان سنگک مصرف کنید.
متن کامل مقاله در وبسایت
نوآورد قابل مشاهده است.
منبع: نوآورد -
تبیان
حدود 6 درصد بچه ها از آلرژی های غذایی مختلف رنج می برند. از عمده ی این آلرژی ها در بین بچه ها می توان به حساسیت نسبت به سویا، بادام زمینی، گندم، تخم مرغ و شیر اشاره کرد که حدود 90 درصد آلرژی های غذایی را در بر می گیرند. ماهی و غذاهای دریایی نیز از دیگر موارد مربوط به آلرژی های غذایی رایج هستند که بیشتر به بزرگسالان مربوط می شوند. در این مطلب به چند آلرژی رایج بین کودکان اشاره می کنیم.
آلرژی های غذایی در بین کودکان
آلرژی به شیر
آلرژی نسبت به شیر به خصوص شیر گاو آلرژی رایج بین
کودکان محسوب می شود که حدود 2.5 درصد بچه های شیرخوار را تشکیل می دهد. البته این
بچه واکنش های مشابهی نسبت به شیر بز و شیر گوسفند نیز نشان می د هد. آلرژی
معمولاً به دلیل وجود پروتئین لاکتوسرم و کازئین شیر بروز می کند.
حساسیت داشتن به شیر خطر دچار شدن به آلرژی های مربوط به مواد غذایی دیگر را افزایش می دهد. نتایج بررسی ها نشان می دهند که حدود 10 درصد بچه هایی که به شیر آلرژی دارند نسبت به مصرف گوشت گاو نیز واکنش های آلرژیک نشان می دهند.
آلرژی به تخم مرغ
آلرژی نسبت به تخم مرغ نیز یکی دیگر از آلرژی های غذایی رایج بین کودکان است. این
نوع آلرژی نزدیک به 2.5 درصد بچه ها را درگیر می کند. برخی از این کودکان نسبت به
سفیده ی تخم مرغ و عده ای دیگر به زرده ی تخم مرغ و برخی نیز به هر دو ترکیب آن
آلرژی دارند.
بچه هایی که به این ماده ی غذایی آلرژی دارند معمولاً بیشتر در معرض آسم و آلرژی های بینی قرار می گیرند. واکسن های رایج آنفلوانزا برای این بچه ها مناسب نیست. این بچه ها باید واکسن MMR یا همان واکسن ترکیبی برای محافظت از سرخک، سرخچه و اوریون را دریافت کنند.
آلرژی به سویا
آلرژی نسبت به سویا باعث بروز واکنش های مرگبار می شود.
این نوع آلرژی حدود 0.3 درصد بچه ها را دربر می گیرد. حساسیت به سویا معمولاً از
سنین پایین بروز کرده و یکی از رایج ترین حساسیت ها محسوب می شود. این نوع آلرژی
معمولاً در بین بچه هایی که نسبت به شیر حساسیت دارند بیشتر دیده می شود.
آلرژی به گندم
کودکان و بزرگسالان از یکی از انواع واکنش های
ایمونولوژیکی (ازدیاد حساسیت) به پروتئین گندم رنج می برند اما فقط برخی از افراد
دچار آلرژی می شوند. بچه هایی که به گندم آلرژی دارند به دیگر غلات مانند جوی
دوسر، برنج و جو نیز حساسیت پیدا می کنند.
آلرژی به مغزها
آلرژی به مغزها حدود 0.5 درصد بچه ها را درگیر می کند که
آلرژی چندان شدیدی نیست. هر کودکی که یکی از مغزها حساسیت داشته باشد امکان دارد
نسبت به مغزهای دیگر نیز همین واکنش ها را نشان دهد؛ به عنوان مثال کسی که نسبت به
پسته آلرژی دارد به آجیل های دیگر نیز حساسیت نشان می دهد.
متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.