نوآورد ندای سلامت

وبلاگ نوآورد، وابسته به وبسایت نوآورد، در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

نوآورد ندای سلامت

وبلاگ نوآورد، وابسته به وبسایت نوآورد، در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

خوردن غذاهای چرب، سبب چربی سوزی و کاهش وزن می شود

ممکن است جالب بنظر نیاید، اما اضافه کردن بعضی از چربی‌ها به رژیم غذایی شما، شاید کلید لاغر شدنتان باشد. برای مدت‌های طولانی، ما فکر می‌کردیم که آووکادو جز برای تهیه‌ی برخی از غذاها و همبرگرهای با کیفیت، هیچوقت فایده‌ی دیگری ندارد. اما این ماده‌ی غذایی کوچک که شبیه نارنجک دستی است، در تمام دوران‌ها اثرات قابل توجهی روی رژیم‌های غذایی داشته است.

دیدگاه خود را نسبت به چربی ها تصحیح نمایید
چربی، چیزی نیست که لازم باشد از آن بپرهیزید. اولا، برای رشد و نمو طبیعی ضروری است. همچنین، چربی انرژی فراهم می‌کند، از اندام‌ها محافظت می‌کند، غشای سلولی را حفظ می‌کند و به بدن کمک می‌کند تا مواد مغذی را جذب و هضم کند و بهتر از همه، چربی به بدن کمک می‌کند که چربی بسوزاند. حدود یک سوم از کالری هر برنامه‌ی غذایی کاهش وزن، از چربی‌های رژیم غذایی تامین شود
.

تمام غذاهای چرب یکسان نیستند. غذاهایی که شما انتخاب می‌کنید می‌تواند تفاوت بین یک بدن سالم و یک بدن چاق و بیمار باشد. در حالیکه یک رژیم غذایی شامل مواد چرب مانند پیتزا، سیب زمینی سرخ کرده و همبرگر می‌تواند باعث افزایش وزن و کاهش سلامتی شود، جامعه در حال فهمیدن این موضوع است که ارزش تغذیه‌ای این مواد غذایی (نه چربی اشباع شده‌شان) مقصر اصلی می‌باشد.

تحقیقاتی که در ۵۰ سال قبل انجام شدند، نشان داده که اسیدهای چرب اشباع، نوعی از چربی هستند که با هیدروژن اشباع شده‌اند و معمولا در دمای اتاق، جامدند، و سطح کلسترول بد (LDL) را بالا می‌برند. اما ارزیابی مجدد این تحقیق نشان داده است که آنها سطح چربی خوب (HDL) را به همان اندازه و شاید هم بیشتر، بالا می‌برند و از بدن در برابر سطح کلسترول ناسالم و بیماری‌های قلبی محافظت می‌کنند.

بجای اینکه تک تک مواد رژیم غذایی را مقصر بدانیم، باید نگاهی بیندازیم به ارزش کلی و کیفیت غذا و اینکه چه چیز مفیدی می‌خوریم که بتواند به سیستم ایمنی بدن ما و سالم ماندن سلول‌ها کمک کند. اکثر چربی‌هایی که شما می‌خورید (مخصوصا اگر می‌خواهید وزن کم کنید) باید از منابع غیر اشباع باشد، هم چربی تک غیر اشباع و هم چربی چند غیر اشباع.

غذاهای مفید برای شما (مانند ماهی‌ها، دانه‌ها، آجیل، سبزیجات برگ دار، روغن زیتون، و البته آووکادو) دارای مقدار زیادی از مواد مغذی هستند. چربی‌های غیر اشباع علاوه بر از بین بردن کلسترول LDL از سرخرگ‌ها و سالم کردن قلب، می‌توانند به شما کمک کنند که تا حد زیادی چربی بسوزانید (بدون اینکه کالری را کاهش دهید).

مطالعه‌ای که در سال ۲۰۰۹ در مجله‌ی انگلیسی تغذیه انجام شد، نشان داد که شرکت کنندگانی که بیشترین مقدار اسیدهای چرب غیر اشباع را مصرف کرده‌اند، در مقایسه با کسانی که حداقل چربی را استفاده کرده‌اند، دارای شاخص توده‌ی بدنی پایین‌تر و چربی کمتری در ناحیه‌ی شکم هستند. چون افرادی که چربی غیر اشباع مصرف کردند، مواد غذایی با کیفیت خوردند.

عوارض پیروی از رژیم های غذایی بدون چربی
در زمان‌های نه چندان دور، رژیم غذایی کم چرب یا بدون چربی، دنیای مواد غذایی را به شدت تحت تاثیر قرار داده بود. تولید کنندگان همه چیز را بدون چربی یا کم چرب به بازار عرضه می‌کردند و مصرف کنندگان با خوردن آنها به تولید کنندگان پاسخ مثبت می‌دادند. آنها سالم‌اند، درست است؟ خیر، اشتباه است.

رژیم‌های غذایی کم چربی و بدون چربی، علاوه بر آنکه بدن ما را از بسیاری از مواد مغذی مورد نیاز محروم می‌کند، نرخ چاقی را نیز افزایش می‌دهد. بنظر می‌رسد که چربی، برای غذاهایی که ما دوست داریم، یک جزء بزرگ را فراهم می‌کند: طعم. وقتی که تولید کنندگان، چربی را از غذاهایشان حذف کردند، مجبور شدند که برای افزایش عطر و طعم، غذاها را پر از شکر و نمک کنند که عاری از مواد مغذی اند.

بعنوان مثال، دومین ماده‌ی رایج در سس سالاد بدون چربی، شربت ذرت با فروکتوز بالا است که در هر وعده مصرف، ۷ گرم قند دارد. یا مثلاً فقط ۲۸ گرم از غذاهای حاوی سس، دارای ۳۵۰ میلی‌گرم سدیم هستند. که ۱۵ درصد از مقدار روزانه‌ی توصیه شده را تشکیل می‌دهد. و چه کسی است که فقط یک وعده از آن مصرف کند؟

پس از اضافه شدن چربی به رژیم غذایی، حذف و اضافه لازم است

اسیدهای چرب غیر اشباع
اسیدهای چرب تک غیر اشباع و اسید های چرب چند غیر اشباع برای سلامتی ضروری هستند. اسیدهای چرب تک غیر اشباع در روغن های گیاهی، آجیل ، دانه ها، زیتون و آووکادو یافت می شوند، در حالیکه اسید های چرب چند غیر اشباع در روغن های گیاهی، ماهی ها وغذاهای دریایی هستند. اسید های چرب امگا ۳ و امگا ۶ دو نوع از اسید های چرب چند غیر اشباع هستند که فقط می توانند از طریق رژیم غذایی بدست بیایند و اسیدهای چرب ضروری نامیده می شوند. رژیم غذایی خودتان را بر این اساس تنظیم کنید.

اسیدهای چرب اشباع شده
در درجه اول در مواد غذایی از منابع حیوانی مانند گوشت و محصولات لبنی مانند کره و پنیر یافت می شوند و معمولا در دمای اتاق جامد هستند. بعضی از روغن های گیاهی مانند نارگیل، هسته خرما و روغن خرما نیز حاوی چربی های اشباع شده هستند. بعنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم، مقدار محدودی از آنها را بخورید و همیشه سعی کنید که از منابع سالم تر استفاده کنید. بعنوان مثال،گوشت گاوی که با علف تغذیه شده بهتر از ذرت بوداده در روغن است.

اسیدهای چرب ترانس
مانند روغن های نباتی شیمیایی فراوری شده.آنها در دمای اتاق نیمه جامد هستند و در برخی از مارگارین ها،غذاهای سرخ شده و غذاهای فراوری شده برای بهتر کردن طعم، بافت و افزایش ماندگاری استفاده می شوند.به آنها ((نسبتا هیدروژنه)) نیز می گویند و باید مانند طاعون ازآنها پرهیز کرد.

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد مجله تناسب اندام

خوردن چه غذاهایی باعث کاهش درد زایمان می شود؟

ممکن است برای خانم‌های باردار این سوال پیش آید که چگونه می‌توان با خوردن برخی غذاها، درد زایمان را کاهش داد. آنها این سوال را از خانم‌هایی که قبلا تجربه بارداری داشته‌اند می‌پرسند تا شاید به جواب قانع‌کننده‌ای برسند.

از گذشته‌های دور همواره به خانم‌های باردار توصیه شده که در این دوران مصرف برخی غذاها را به حداقل برسانند و در عوض بعضی غذاها را بیشتر بخورند مثلا گفته می‌شود که این غذاها به کاهش درد زایمان کمک می‌کنند: آناناس، غذاهای ادویه‌دار، بادمجان، شیرین بیان و... از بین موارد بالا، غذاهای ادویه‌دار معروفیت بیشتری در این زمینه دارند مثل غذاهای فلفل دار مکزیکی.

البته هنوز هیچ دلیل علمی برای اثبات این ادعا وجود ندارد و حتی تحقیقات خاصی در این باره به انجام نرسیده است. وقتی که جنین در رحم مادر به سمت پایین می‌آید تا روند تولد را در پیش بگیرد، فشار ناشی از آن سبب تولید اندورفین در بدن می‌شود. این اندورفین نوعی مسکن طبیعی درد است که در بدن تولید می‌شود.

غذاهایی که درد زایمان را کاهش می‌دهند

میوه‌ و سبزیجات تازه
میوه‌های تازه نیز به شما انرژی می‌دهند. موز یکی از بهترین میوه‌ها برای کاهش درد زایمان است. بادمجان از گذشته‌های دور همواره به عنوان غذایی که باعث کاهش درد زایمان می‌شود، معروف بوده است. ریحان و پونه نیز در دوران بارداری توانایی خانم‌ها برای تحریک شدن در برابر انقباضات بدن را بالا می‌برند.

آناناس
آناناس نقشی در کاهش درد زایمان ندارد ولی تحریک کننده تولید نوعی آمینواسید در بدن است که ((پروستاگلاندین)) نام دارد. این ‌آمینواسید سبب باز شدن دهانه رحم و آ‌مادگی برای زایمان می‌شود. تاثیر آناناس در این زمینه از نظر علمی نیز ثابت شده است و پزشکان آن را تایید نموده‌اند.

شیر
معمولا در سه ماه نخست بارداری اغلب خانم‌ها از حالت تهوع شدید رنج می‌برند. توصیه می‌شود که از شیر استفاده کنید. کمبود ویتامینB6  باعث حالت تهوع در خانم‌های باردار می‌شود و شیر سرشار از ویتامین B6 است. استفاده از مکمل B6 هیچگاه تاثیر کافی را نخواهد داشت.

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد سلامت نیوز

خواص و مضرات گوشت قرمز و سفید در طب سنتی

پزشکان طب سنتی و مدرن معتقدند گوشت یکی از منابع اصلی غذایی است که حذف آن سلامت را به خطر می‌اندازد. اگر گیاهخوار نیستید و در حمایت از گیاهان، گوشت حیوانات را مصرف می‌کنید، لازم است درباره طبع آنها هم اطلاعاتی داشته باشید. گوشت‌ها هم مانند سایر موادغذایی مزاج خاص خودشان را دارند.

مثلا در یک دسته‌بندی گوشت‌ها به دو دسته گرم و سرد تقسیم می‌شوند و اینکه چه گوشتی در چه فصلی مصرف شود تا مزاج‌تان به‌هم نریزد. دکتر شهناز کارکن، دستیار تخصصی طب سنتی و مسوول آموزش تغذیه انجمن علمی طب سنتی، حیواناتی را که گوشت گرمی دارند به شما معرفی می‌کند و هر اطلاعاتی را که باید از انواع گوشت و خواص‌شان بدانید، دراختیارتان می‌گذارد.

مزایا و مضرات مصرف انواع گوشت در طب سنتی
ارزش غذایی مواد خوراکی را میزان خواص مفید آن مشخص می‌کند. با اینکه تعداد خوراکی‌های مفید کم نیست اما در میان آن‌ها گوشت، به تعبیر طب سنتی، نسبت به سایر مواد ارزش غذایی بیشتری دارد. از همین روست که در طب سنتی مصرف گوشت یکی از ضروریات است و با حذف آن آسیب‌هایی به سلامت بدن وارد می‌شود. با این وجود مصرف گوشت هم برای خودش حساب و کتاب مشخصی دارد.

در طب سنتی هر نوع گوشتی، گرم و تر شمرده می‌شود، اما در مقایسه میزان گرمی و تری آنها با یکدیگر متفاوت است و به انواعی که میزان گرمی و تری کمتری دارند، سرد گفته می‌شود. برای نمونه، گوشت حیواناتی مثل گوسفند، بز، کبک، بلدرچین، شتر، شترمرغ و میگو ازجمله گوشت‌هایی هستند که میزان گرمی و تری بالاتری دارند.

گوشت و مزاج
هضم گوشت برای دستگاه هاضمه (دستگاه گوارش) دشوار است و برای خوردنش باید دستگاه هاضمه قوی‌ای داشت. از طرفی گفته شده که مزاج گوشت گرم است، بنابراین معلوم می‌شود افراد گرم‌مزاج باید کمتر گوشت مصرف کنند.

گوشت حیواناتی که برای مصرف انسان ذبح می‌شوند، تحت شرایط خاصی گرم‌تر می‌شود؛ حیوان هر چه جوان‌تر، چاق‌تر و پرتحرک‌تر باشد، گوشتش گرم‌تر خواهد بود. رنگ حیوان هم بر طبع آن تاثیر می‌گذارد، یعنی هر چه رنگ آن تیره‌تر باشد مزاج گوشت هم گرم‌تر خواهد بود.

ویژگی های گوشت گوسفند
برای مزاج انسان بهترین نوع گوشت، گوشت گوسفند است. گوشت بره‌ای که کمتر از 6 ماه داشته باشد، از گوشت گوسفند هم مرغوب‌تر است. در هر صورت برای مصرف گوشت قسمت راسته یا سردست یا دست و سینه گوسفند از ناحیه ران بهتر است.

·         گوشت گوسفند نسبت به انواع دیگر گوشت‌، سریع‌الهضم است، یعنی به‌راحتی هضم می‌شود و به اصطلاح دستگاه گوارش را اذیت نمی‌کند.

·         داخل گوشت گوسفند نرم‌تر است و تری بیشتری هم دارد.

·         از نظر غلظت، خونی که گوشت گوسفند تولید می‌کند خون بهتری است.

·         مصرف گوشت گوسفند برای بیماران سوداوی مفید است.

·         باعث افزایش قدرت جنسی زن و مرد می‌شود.

ویژگی های گوشت بز
گوشت بز برای افرادی که فعالیت جسمانی کمتری دارند، مناسب‌تر است. اگر بز 6ماه یا یک سال داشته باشد، گوشتش از نظر کیفیت و خواص شبیه گوشت گوسفند است. گوشت بزغاله نسبت به بز لطافت بیشتری دارد و خون لطیف‌تری تولید می‌کند. به افرادی که فعالیت بدنی زیادی دارند توصیه می‌شود گوشت بره زیر 6ماه یا گوشت بزغاله مصرف کنند. درنظر داشته باشید هرقدر رنگ گوشت بز روشن‌تر باشد، گوشت آن لطافت کمتری خواهد داشت و بالعکس.

ویژگی های گوشت کبک
گوشت کبک طبع گرم و خشک دارد و از گوشت‌های لطیف به‌شمار می‌آید. طی چند سال اخیر با آگاهی از خواص مفید گوشت کبک، عده بیشتری نسبت به مصرف آن علاقه نشان می‌دهند.

·         گوشت کبک ارزش غذایی بالایی دارد.

·         خون زیادی تولید می‌کند.

·         مصرف این گوشت می‌تواند باعث چاقی شود.

·         به‌دلیل طبع خشکی که دارد ممکن است یبوست ایجاد کند.

·         قلب را تقویت می‌کند.

·         نیروی جنسی را افزایش می‌دهد.

گوشت شتر و شترمرغ در طب سنتی
حکمای طب سنتی گوشت گوسفند را به‌دلیل سازگاری با بدن انسان بهتر تشخیص داده‌اند. اما گوشت جانوران گوناگون خواص مفیدی دارد و برای درمان یا جبران کمبودهایی مصرف‌شان توصیه می‌شود. ازجمله گوشت شتر و شترمرغ که گرچه مصرف بیش از حدشان ممنوع است ولی فوایدی هم دارند.

مزاج گوشت شتر گرم است و برای افرادی که مزاج سرد و تر یا غلبه خلط بلغم دارند، مفید است. گوشت شترمرغ هم طبع گرم و خشک دارد و فاقد کلسترول است، بنابراین به افرادی که چربی یا کلسترول خون دارند، مصرف گوشت شترمرغ توصیه می‌شود. از همه بهتر آن است که گوشت شترمرغ را چرخ و با چرخ‌کرده گوشت گوسفند مخلوط کرده و با آن غذا تهیه کنید.

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد برترین ها

خواص موز – ۱۷ خاصیت موز بر سلامتی

اگر به شما می‌گفتیم که با کمترین هزینه می‌توانید، یک ابزار جدید برای کمک به کاهش وزن، عضله سازی، مبارزه با سرطان، افزایش انرژی و را تهیه کنید، چه واکنشی داشتید؟ طبیعتاً همه ما برای داشتن چنین ابزاری یک لحظه درنگ نمی‌کردیم. در این مطلب می‌خواهیم، در مورد مصرف موز برایتان بگوییم، فواید شگفت انگیزی که بدون شک از خواندن آن تعجب خواهید کرد.

فواید مصرف موز برای سلامتی بدن انسان

سم زدایی بدن
موز غنی از پکتین که یک سم زدای طبیعی است، می‌باشد. فیبر ژلاتین مانند که به ترکیبات سمی در خون چسبیده
  و آن‌ها را از طریق ادرار از بدن خارج می‌کند. در حقیقت طبق یک مطالعه، پکتین سرعت دفع جیوه  در ادرار  را به میزان ۱۵۰ درصد در طی ۲۴ ساعت از مصرف افزایش می‌دهد. برای کاهش وزن نیز تحقیقات نشان داده است، پکتین می‌تواند میزان چربی که توسط سلول‌ها جذب می‌شود را کاهش دهد.

افزایش قدرت بینایی
موزه شامل ویتامین
A و C است که هر دو نیز شامل آنتی اکسیدان‌ها هستند و برای سلامت پوست و مو مفید است. همچنین دارای بتا کاروتن نیز می‌باشد، آنتی اکسیدانی که می‌تواند به حمایت سلول‌ها و ترمیم آسیب‌ها در سطوح سلولی کمک کند، گذشته از این حاوی ویتامین E و لوتئین است که هر دو به سلامت چشم کمک می‌کنند.

خون قوی و سالم‌تر
حتماً می‌دانید تقویت خون و رفع کم خونی با آهن مرتبط است، موز نیز یکی از منابع آهن است. آهن نیز با سطح انرژی ارتباط دارد، چون آهن اکسیژن را به سلول‌ها می‌رساند. از طرف دیگرکمبود آهن کاهش وزن را متوقف می‌کند، چون زمانی که مقدار آهن بدن کم باشد، متابولیسم بدن کند و کاهش وزن متوقف می‌شود
.

فشارخون پایین‌تر
مصرف ترکیب سدیم کم و پتاسیم زیاد باعث کمترین سطح فشارخون و کمترین سکته مغزی می‌شود
. موز نیز این ترکیب را دارد. میوه‌ایی که فشارخون را کاهش می‌دهد و در برابر حمله قلبی  و سکته بدن را محافظت می‌کند.

در برابر سرطان مقاوم‌تان می‌کند
دلفینیدین، یکی از آنتی اکسیدان‌های موجود در موز است که دارای خاصیت ضد توموری است. یک مطالعه در مورد غذا و سم شناسی شیمیایی به این نتیجه رسیدند که
 استفاده از دلفینیدین رشد و تکثیر سلول‌های سرطان معده را مهار و وزن را کنترل می‌کند.

بدن را در مقابل بیماری‌ها مقاوم می‌کند
موز سرشار از کاروتنوئید، بتا کارتن و آلفا کاروتن است. طبق مقاله‌ایی غذاهایی که شامل سطوح بالایی از کاروتنوئید هستند، می‌توانند بدن را از بیماری‌های مزمن شامل برخی سرطان‌ها، بیماری قلبی عروقی و دیابت محافظت کند، بعضی از کاروتنوئید ها مخصوصاً بتا کاروتن نقش پیش ویتامین
A را ایفا کرده و در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شوند.

انرژی بیشتری
موز سرشار از گلوکز است، راحت‌ترین منبع قند که انرژی بهینه برای فعالیت‌های ورزشی را تأمین می‌کند. مصرف موز بعد از تمرین
 به سرعت به جایگزینی انرژی از دست رفته در طول تمرین کمک می‌کند.

استخوان‌های قوی‌ و محکمی خواهید داشت
اگر چه موز حاوی میزان زیادی از کلسیم نیست اما می‌تواند باعث جذب کلسیم با کمک پری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید شود. طبق مطالعه‌ای
 در مجله آمریکایی تغذیه بالینی وقتی که فروکتولیگوساکاریدها در دستگاه گوارش تخمیر می‌شوند، توانایی بدن را برای جذب کلسیم افزایش می‌دهند.

هضم غذا آسان تر خواهد بود
مصرف موز می‌تواند به سیتسم گوارش ضعیف کمک کند. موز منبع عالی از پروبیوتیک
(کربوهیدرات‌های غیر قابل هضم) است که به عنوان غذا برای باکتری‌های روده، هضم غذا را بهبود می‌بخشد. چون شامل فروکتوالیگوساکارید، شاخه‌ای از مولکول‌های فروکتوز هستند که منجر به سلامت دستگاه گوارش می‌شوند.

سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد
فست‌فودها حاوی چربی ترانس (نوعی از چربی که میزان کلسترول بد یا
(LDL) را افزایش می‌دهد) می‌باشند. وقتی که شما از این قبیل مواد غذایی را مصرف می‌کنید، چربی بد خون‌تان افزایش پیدا می‌کند. اما خبر خوب این است که مصرف موز از افزایش چربی بد خون جلوگیری می‌کند.

قبل از این که لیپیتور خون‌تان (لیپیتور باعث کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب می‌شود) بالا برود یک موز میل کنید چون حاوی فیتواسترول است. فیتواسترول دارای ترکیباتی است که اثر کاهنده برکلسترولLDL را دارد، یعنی مانند لیپیتور عمل می‌کند. موز حاوی ویتامیناست که برای سلامت قلب، سیستم ایمنی، سیستم گوارش و عملکرد سیستم عصبی اهمیت دارد.

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد مجله علم ورزش

خواص سیر در طب سنتی – درمان ریزش مو، آکنه و کاهش وزن با سیر

سیر یکی از آن دست مواد غذایی است که خدمت زیادی به سلامتی و زیبایی می کند. این ماده ی غذایی پرخاصیت حاوی ترکیباتی است که بیماری هایی مانند سرطان را دور می سازند. اما در عین حال برای رشد موها، مقابله با سرماخوردگی، خلاص شدن از جای آکنه ها و زگیل و غیره نیز موثر است. البته سیر خواص و کاربردهای دیگری نیز دارد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

خواص و کاربردهای درمانی سیر از دیدگاه طب سنتی

درمان ریزش مو با استفاده از سیر
سیر می تواند پایانی برای ریزش مو باشد، چون حاوی میزان زیادی آلیسین است. این ترکیب گوگردی، مشابه همان ترکیبی است که در پیاز وجود دارد و برای درمان ریزش موها موثر عمل می کند. برای مقابله با این مشکل می توانید سیر پوست کنده را روی پوست سرتان بمالید. بهتر است سیر را له کنید تا بیشتری خواص آن آزاد شود. همچنین می توانید سیر را در روغن نارگیل یا زیتون گرم کنید و پوست سر را با این روغن ماساژ دهید. البته حواستان باشد که برای درمان ریزش موی ارثی نمی توان روی سیر حساب کرد.

سیر، درمان کننده آکنه و جوش
بدون شک نمی توان به سیر به عنوان درمان کننده ی اصلی آکنه و جوش تکیه کرد. اما باید بدانید که در بین محصولات دیگری که به همین منظور استفاده می کنید می توانید به سیر نیز به عنوان یک درمان طبیعی و موثر برای کاهش جای آکنه ها نگاه کنید. آنتی اکسیدان های موجود در این ماده ی غذایی ضدباکتری هستند، بنابراین مالیدن سیر روی جوش ها و آکنه می تواند درمان موضعی خوبی برای رفع آنها باشد.

پیشگیری و درمان سرماخوردگی با استفاده از سیر
آنتی اکسیدان های موجود در سیر جزو ترکیبات قوی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از سرماخوردگی پیشگیری می کنند. بنابراین توصیه می شود که سیر را به برنامه ی غذایی روزانه تان اضافه کنید. اگر سرماخورده اید دم کرده ی سیر بنوشید. برای اینکار کافیست که سیر را له یا خرد کنید و داخل آب گرم به مدت چند دقیقه دم کنید. سپس محلول را صاف کرده و بنوشید. می توانید کمی عسل و زنجبیل نیز به ترکیب اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد
.

نقش سیر در کاهش خارش و تسکین بیماری پسوریازیس
سیر حاوی خواص ضدالتهابی است و به همین دلیل برای تسکین بیماری پسوریازیس مفید عمل می کند. بهتر است سیر را داخل روغن پایه ای مانند روغن زیتون بریزید و سپس مناطق درگیر را با این روغن ماساژ دهید. این کار باعث نرمی پوست و کاهش خارش آن می شود.

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد - تبیان