نوآورد ندای سلامت

وبلاگ نوآورد، وابسته به وبسایت نوآورد، در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

نوآورد ندای سلامت

وبلاگ نوآورد، وابسته به وبسایت نوآورد، در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

دستورالعمل تهیه پودر پروتئین خانگی برای بدنسازی

پودر‌های مکمل پروتئین برای افزایش حجم عضله، ریکاوری سریع، تأمین منابع از دست رفته ریز مغذی‌ها و التیام آسیب‌ها بعد از تمرین برای هر ورزشکار حرفه‌ایی و آماتور مفید و مؤثر است. اما قیمت این مکمل‌ها و از همه مهمتر تنوع زیاد در شرکت‌های تولید کننده و محتویات آن انتخاب و خرید را برای همه سخت و تا حدودی غیر ممکن کرده است.

بنابراین می خواهیم راه ساده تری را به شما معرفی کنیم، مطالب زیادی مطالعه شد تا بتوانیم بهترین دستور برای تهیه پروتئین خانگی را پیدا کنیم. برای تهیه یک پودر مکمل خانگی سالم و ارزان که حاوی پروتئین و کربوهیدرات لازم برای فعالیت‌های ورزشی باشد با ما همراه شوید.

دستور تهیه پودر پروتئین خانگی
یک پودر مکمل باید حاوی حداقل چربی و حداکثر پروتئین و مقداری کربوهیدرات برای تأمین انرژی مورد نیاز بدن باشد. برای این پودر خانگی شما به جو، برنج قهوه‌ایی و عدس نیاز دارید
. جو، برنج قهوه‌ایی و عدس سبز خشک شده را هر کدام یک سوم فنجان با دستگاه مخلوط کن آسیاب کنید. هر سه باید خام باشند.

ارزش غذایی پودر پروتئین

پودر پروتئین خانگی
ارزش غذایی این پودر پروتئین خانگی به شرح ذیل است:

  • ۱۳۰ کالری
  • ۸ گرم پروتئین
  • ۱ گرم چربی 
  • ۲۴ گرم کربوهیدرات

مقدار پروتئین موجود در این پودر خانگی به اندازه پودر‌های شرکتی نیست، اما قیمت کم و سالم بودن این مکمل خانگی ارزش یک بار امتحان را دارد.

پودرهای پروتئین موجود در بازار 

  • ۸۰ کالری
  • ۱۴ گرم پروتئین
  • فاقد چربی
  • ۵ گرم کربوهیدرات

روش های تغییر میزان پروتئین و چربی پودر پروتئین خانگی
شما می‌توانید با تغییر مقدار مواد تشکیل دهنده این مکمل درصد پروتئین، کربوهیدرات و چربی را تغییر دهید. با افزایش مقدار عدس و کاهش مقدار جو و برنج قهوه‌ایی درصد پروتئین را بالا برده و همزمان درصد کربوهیدرات و چربی را پایین آورید. با اضافه کردن بادام درختی به مواد تشکیل دهنده درصد پروتئین را بالا ببرید. برای افزودن طعم به این پودر می‌توانید
۱ قاشق چایی خوری قهوه یا پودر کاکائو، وانیل، زنجبیل و دارچین به مکمل اضافه کرده و در دستگاه آسیاب مخلوط کنید. برای شیرین کردن مکمل از شکر یا گیاه استویا استفاده کنید.

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد مجله علم ورزش

دستورالعمل آماده سازی پوست صورت برای مراسم ازدواج در ۶ هفته

با وجود تمام چشم‌هایی که در روز عروسی به شما خیره می‌شوند، باید مطمئن شوید که پوستتان می‌درخشد. بطور طبیعی، هر عروسی، در روز عروسی‌اش بخاطر احساس عشق و هیجانی که دارد، سرخ می‌شود! با این حال، برای داشتن یک پوست درخشان در روز عروسی، به برنامه ریزی و تلاش بیشتری نیاز است.

استرس، یکی از مشکلات قبل از عروسی است که می‌تواند تعادل هورمونی شما را بهم بزند و باعث بوجود آمدن جوش‌های آزار دهنده، دانه‌های رنگی و حتی چرب یا خشک شدن بیش از حد پوست گردد. اما نگران نباشید. دستیابی به پوستی که مناسب ماه عسلتان باشد، زیاد هم سخت نیست.

سایما میلر، که یک درمانگر طبیعی و موسس  The Last Resortاست، این برنامه‌ی فشرده‌ی شش هفته‌ای را برای قبل از عروسی طراحی کرده است تا پوست شما صاف‌تر و درخشان‌تر شود. البته لازم به یاداوری است، مشورت متخصصین را هیچوقت نادیده نگیرید. مخصوصا در مورد زمانی که می‌خواهید برای مهم‌ترین رویداد زندگی‌تان آماده شوید.

برنامه شش هفته‌ای پوست برای عروس خانم‌ها

هفته اول: رژیم غذایی سالم
اگر می‌خواهید یک پوست زیبا و جوان داشته باشید، باید یک رژیم غذایی سالم و پاکیزه در لیست اولویت‌های شما باشد. رژیمی که من برای عروس‌ها در نظر گرفته‌ام سخت است، اما واقعا تاثیر دارد:
کافئین، الکل، شیرینی، لبنیات و هیچ غذای فراوری شده‌ای مصرف نکنید.

اما چیزهای زیادی وجود دارد که می‌توانید بخورید. مثلا مقدار زیادی سبزیجات بخورید، چون سرشار از فیبر هستند و به گردش خون و قابلیت ارتجاعی پوست کمک می‌کنند و به بدن شما آنتی اکسیدان می‌رسانند تا رادیکال‌های آزاد را از بین ببرد. به همین خاطر باعث احساس خوب می‌شوند.

نوشیدن آب را فراموش نکنید. پیشنهاد می‌کنم که در روز ۲ تا ۳ لیتر آب بنوشید، مخصوصا اگر به تازگی شروع به ورزش کرده اید. آب، بهترین ماده برای زیبایی پوستی نرم و شاداب است، زیرا به بدن کمک می‌کند تا سموم، هورمون‌ها، و مواد مضر را دفع کند.

هفته دوم: تمرینات ورزشی
انواع تمرینات کاردیو در برنامه‌ی شش هفته‌ای شما، کاملا ضروری هستند. ورزش، پوست را سفت می‌کند، و باعث تفکیک عضلات و بهبود خلق و خو می‌گردد. در نتیجه احساس بهتری خواهید داشت. وقتی احساس خوبی داشته باشیم، زیبا بنظر می‌رسیم
. یک راه خوب برای از دست دادن چربی بدن و آشکار کردن عضلات: دویدن، بوکس، طناب زدن، شنا و دوچرخه سواری است.

برای بررسی اینکه آیا در حال چربی سوزی هستید یا نه، ((تست صحبت کردن)) را انجام دهید. آنقدر باید به تنفس شدید احتیاج داشته باشید که صحبت کردن برایتان سخت باشد. ۵ تا ۶ روز در هفته، ۴۵ تا ۶۰ دقیقه تمرینات قدرتی و کاردیو انجام دهید.

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع نوآورد مجله تناسب اندام

دستورات طب سنتی در رابطه با نحوه صحیح غذا خوردن

رعایت این نکات ساده در زمان سلامتی می تواند باعث پیشگیری از بیماری ها و در زمان بیماری، موجب بازگشت سلامتی و تسریع روند درمان شود.

11 قانون طلایی طب سنتی برای غذا خوردن

زمان غذا خوردن
انسان باید در زمان اشتهای واقعی اقدام به غذا خوردن کند و بدون اشتهای صادق غذا نخورد. این زمانی است که غذای قبلی کاملا هضم شده است و ادرار نضج پیدا کرده است. یعنی رنگ آن از بی رنگی به سمت ترنجی و پررنگ شدن رفته است. همچنین شکم از زیر سینه با ناف سبک شده است، بوی غذای قبلی در بادگلو نیست، نبض کوتاهتر شده است، حواس ظاهری تیزتر شده است و احساس تشنگی به وجود آمده است.

زمان دست کشیدن از غذا
قبل از این که کاملا سیری اتفاق بیافتد، باید دست از غذا خوردن کشید؛ چرا که غذا برای هضم شدن نیاز به فضای بیشتری دارد و اجزا آن از هم فاصله می گیرند. حال اگر حجم معده کاملا پر شده باشد، باعث تشویش و اختلال هضم و بروز نفخ و سوءهاضمه خواهد شد.

جویدن غذا و طول مدت غذا خوردن
لقمه های غذایی باید کوچک برداشته شوند تا بتوان آن ها را به خوبی جوید. جویدن کامل غذاها باعث پیشگیری از سوءهاضمه، نفخ، یبوست و بسیاری از اختلالات دیگر خواهد شد؛ چون هضم غذا از دهان آغاز می گردد. این کار باعث طول کشیدن بیشتر غذا خوردن شده و از پرخوری نیز پیشگیری می کند.

نوع غذاهای مصرفی و غذا برحسب مزاج های مختلف
هر چیزی خوردنی که وارد بدن می شود و وارد فعل و انفعال با بدن می شود، یا شبیه بدن می شود و جایگزین بافت و مواد از دست رفته از بدن می گردد که به آن غذای مطلق می گویند، یا اصلا قابلیت غذایی برای بدن ندارد و بدن را تحت تاثیر خود قرار می دهد و کیفیتش را تغییر می دهد؛ مثلا بدن را گرمتر یا سردتر از حد معمول خودش می کند که دوای مطلق نام دارد، مثل زنجبیل و کافور و سیاه دانه و... .

بعضی موارد نیز هستند که هم حالت غذایی و هم حالت دوایی دارند. حال اگر غذایی بودن غالب باشد، غذای دوایی نام می گیرند؛ مثل کاهو، اسفناج، عدس، نخود، لوبیا و... و اگر دوایی بودن غالب باشد، دوای غذایی نام می گیرند، مانند سیر، پیاز، تره، نعناع و...

این قانون می گوید فردی که سالم است و سوءمزاجی ندارد، نباید بطور روزمره به غیر از غذاهای مطلق، غذایی دریافت کند. چرا که در درازمدت باعث بروز سوءمزاج (خارج شدن از حالت اعتدال مزاج و سلامتی) خواهد شد. بهترین غذاهای مطلق شامل نان گندم خوب پخته شده، گوشت های معتدل مثل گوسفند و بز و گوساله و ماهی، شیرینی های ملایم و طبیعی، میوه هایی مثل انجیر و انگور است. اکثر غذاهای مطلق، طبع معتدلی دارند و برای کسانی که سالم هستند و مزاجشان خیلی از اعتدال دور نیست، مناسب است.

اما کسانی که مزاجشان از اعتدال فاصله دارد و با خوردن غذاهای گرم یا سرد اذیت می شوند، باید غذاهای ضدمزاج خودشان را دریافت کنند. یعنی از غذاهای دوایی و در مرحله بعد دواهای غذایی استفاده کنند. اگر کسی دارای غلبه سردی است و با خوردن ماست، ترشی ها، کاهو، خیار و گوجه دچار سستی بدن، آبریزش دهان، پرخوابی و کندی ذهن می گردد؛ اولا باید میزان مصرف این مواد را کاهش دهد (نه این که کلا حذف کند) و ثانیا مُصلحات مناسب آن- ها را به کار ببرد، مثلا ماست را با اندکی نعناع یا پونه یا زنیان میل کند و ثالثا در هر گروه غذایی غذاهای مناب طبع خودش را انتخاب کند.

برای نمونه به جای کاهو و خیار و گوجه، از هویج رنده شده و کرفس استفاده کند. در فردی نیز که دارای غلبه گرمی است و با خوردن ادویه زیاد (که معمولا طبع گرمی دارند، مانند دارچین، فلفل، زنجبیل و...) و شیرینی جات و غذاهای پرچرب، دچار خارش بدن، خشکی دهان، تشنگی زیاد و... می شود؛ انتخاب غذاهای مناسب در هر گروه غذایی ضروری است.

سکون بعداز غذا
بعد از خوردن غذا لازم است که بدن در حالت آرامش قرار بگیرد تا هضم به درستی صورت بگیرد. بدترین چیز برای هضم غذا، حرکت های شدید است؛ یعنی ورزش بعد از غذا مناسب نیست. اما حرکت های خفیف که باعث انحدار (پایین رفتن) غذا و قرار گرفتن آن در قعر (تَه) معده می شوند، کمک به هضم بهتر غذا می کنند.

به همین منظور توصیه شده است که بعد از غذا چند قدم راه رفته شود و سپس چند دقیقه به پهلوی راست و بعد مدت طولانی تری به پهلوی چپ دراز کشیده شود. موقع برخاستن نیز از پهلوی راست بلند شوید. اما حرکت قبل از غذا به دفع فضولات بدن و افزایش حرارت غریزی برای هضم و جذب بهتر غذا کمک می کند.

مراعات عادت و لذت در امر تغذیه
به تعبیر حکمای طب سنتی، عادت حکم طبیعت ثانویه را دارد و توجه به آن در هر امری لازم و ضروری است. در بحث تغذیه نیز اگر فردی به غذایی عادت دارد و با میل و رغبت فراوان آن را می خورد، طبیعت بدنش آن را بهتر هضم و جذب می کند. البته دو نکته در این جا هست؛ یکی این که فرد عادت به مصرف غذاهای بد داشته باشد که طبق این قاعده فکر می کند تکرار همین روش خوب است! که در این جا باید به مرور عادتش را تغییر دهد.

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد برترین ها

درمان های طبیعی و بدون عوارض ترک های پوستی

ترک های پوستی خطوطی روی پوست هستند که رنگ شان با رنگ پوست متفاوت است. ترک های پوست معمولاً روی دیواره شکم ایجاد می شوند اما می توانند در ران ها، بازوها، باسن و سینه هم به وجود بیایند. گاهی ترک های پوستی سطح زیادی از پوست را می پوشانند. بارداری اصلی ترین دلیل ایجاد ترک های پوستی است، امّا افزایش یا کاهش ناگهانی وزن، رشد سریع، عوامل ارثی، استرس و تغییر در وضعیت جسمانی هم می تواند باعث به وجود آمدن این ترک ها شود.

پوست از سه لایه اصلی تشکیل شده است: اپیدرم (روپوست)، درم (میان پوست) و هیپودرم (زیرپوست). به دلیل رشد سریع و یا انقباض پوست، بافت همبند بیشتر از قابلیت انعطاف پذیری اش کشیده می شود و اینگونه، ترک های پوستی در قسمت درم یا میان پوست ایجاد می شوند.

هنگامی که پوست کشیده می شود، کلاژن ضعیف شده و چرخه تولید طبیعی آن متوقف می شود و آسیب می بیند. این اتفاق در نهایت، باعث به وجود آمدن اسکارهای ریزی زیر لایه رویی پوست می شود. در ابتدا این ترک ها صورتی یا قرمز رنگ هستند اما بعد از مدّتی خطوطی نازک با رنگ روشن روی سطح پوست ایجاد می شود و این گونه، ترک های پوستی به وجود می آیند. خوشبختانه راه های طبیعی متعددی برای کاهش ترک های پوستی وجود دارند.

روش های طبیعی کاهش ترک های پوستی

روغن کرچک
از روغن کرچک برای درمان مشکلات متعدد پوستی مانند چروک، لکه های پوست ناشی از افزایش سن و چروک های سطحی و جوش استفاده می شود.

·         کمی روغن کرچک را روی ترک ها بزنید و آن ناحیه را به آرامی با حرکات دایره وار به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ماساژ دهید.

·         ناحیه مورد نظر را با پارچه نازک نخی بپوشانید و با استفاده از یک بطری آب گرم، حداقل به مدت نیم ساعت گرمش کنید.

·         این مراحل را روزانه به مدت حداقل یک ماه انجام دهید تا نتایج مثبت آن را ببینید.

آلوئه ورا
آلوئه ورا برای درمان بسیاری از مشکلات پوستی موثر است. خاصیت تسکین دهنده و درمانی آن می تواند به از بین بردن ترک های پوستی کمک کند. راه های متفاوتی برای استفاده از آن وجود دارد
.

می توانید ژل آلوئه ورا را مستقیم به ناحیه مورد نظر بزنید، بگذارید حدود ۱۵ دقیقه روی پوست بماند و سپس پوست تان را با آب گرم بشویید. گزینه دیگر این است که مخلوطی از یک چهارم پیمانه ژل آلوئه ورا، روغن ۱۰ عدد کپسول ویتامین E و روغن ۵ عدد کپسول ویتامین A تهیه کنید. این مخلوط را به پوست بمالید تا به خوبی جذب شود. این کار را هر روز انجام دهید.

سفیده تخم مرغ
تخم مرغ منبع غنی پروتئین است. برای از بین بردن ترک های پوستی، فقط از سفیده تخم مرغ استفاده می کنیم که حاوی آمینو اسید و پروتئین است
.

·         دو عدد سفیده تخم مرغ را به آرامی با چنگال هم بزنید. ناحیه مورد نظر را با آب بشویید و سپس یک لایه ضخیم از سفیده تخم مرغ را با برس آرایشی به پوست بزنید.

·         اجازه دهید سفیده تخم مرغ کاملا خشک شود، سپس پوست تان را با آب سرد بشویید.

·         در انتها به پوست کمی روغن زیتون بزنید تا مرطوب بماند.

·         این کار را هر روز و حداقل به مدت دو هفته تکرار کنید و نتیجه مثبت آن را ببینید.

آب لیمو ترش
یکی دیگر از راه های ساده برای از بین بردن ترک های پوست، استفاده از آب لیمو ترش است. آب لیمو اسیدی است که به درمان و کاهش ترک های پوست، آکنه و اسکارهای دیگر کمک می کند
.

·         آب لیموی تازه را با حرکات دایره وار روی ترک های پوست بزنید. اجازه دهید آب لیمو حداقل ۱۰ دقیقه روی پوستتان بماند سپس با آب گرم آب بکشید.

·         گزینه دیگر این است که مقدار برابری آب خیار و آب لیمو را مخلوط کنید و آن را روی ترک ها بزنید.

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد نی نی بان

درمان های ساده خانگی برای سوزاندن چربی های شکمی

همه افراد تمایل دارند تا شکم خود را کوچک کنند این مسئله نه تنها از نظر تناسب اندام و زیبایی اهمیت دارد، بلکه برای سلامتی افراد هم ضروری می باشد. بزرگ بودن شکم و افزایش چربی در این ناحیه فرد را مستعد ابتلا به دیابت، فشار خون بالا، بیماری های کبدی بالأخص کبد چرب، بیماری های قلبی، سکته قلبی و ... می کند.

برخی از علل بزرگی شکم ژنتیکی است، همچنین متابولیسم کم بدن، تغییرات هورمونی، استرس، فشار خون، پرخوری و .... از علل دیگر می باشند. برای از بین بردن چربی های اضافه بالأخص در ناحیه شکم درمان های متعددی وجود دارد. در این مقاله سعی می کنیم شما را با چند مورد از این درمان ها آشنا کنیم.

برخی درمان های خانگی برای سوزاندن چربی های شکمی

آب کرن بری
کرن بری شبیه زغال اخته و از همان خانواده است و از اسیدهای ارگانیک مانند اسید مالیک، اسید سیتریک و کوئنیک اسید تشکیل شده است که به عنوان آنزیم های گوارشی عمل می کنند و مانند امولسیفایر برای چربی ها می باشند و سوخت و ساز چربی را تسهیل می نمایند. اگر در جایی زندگی می کنید که به آن دسترسی دارید، از فواید آن بهره مند شوید.

·         1 فنجان آب کرن بری

·         7 فنجان آب

آب کرن بری و آب را با هم مخلوط کنید. یک فنجان در حالت ناشتا مصرف کنید و بقیه آن را در طول روز استفاده نمایید.

دمنوش گیاهی حاوی قاصدک
اگر از بزرگی شکم خود به ستوه آمده اید، دمنوش گیاهی حاوی ریشه گیاه قاصدک را امتحان کنید. این گیاه یک ادرارآور طبیعی است و عملکرد کبد را بهبود می بخشد
.

·         1 قاشق سوپخوری ریشه گل قاصدک یا پودر ریشه

·         نصف یک عدد زنجبیل تازه

·         نصف یک عدد چوب دارچین

·         1 عدد دانه هل

·         1.5 فنجان آب

·         2 قاشق چای خوری عسل

تمام مواد به جز عسل را در یک ظرف بریزید و بگذارید تا به جوش آید. 5-10  دقیقه بگذارید بجوشد سپس آن را از صافی رد کنید. عسل را اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید.  2 تا 4 بار در روز از این دمنوش استفاده کنید.

توجه: اگر مجاری صفراوی شما مسدود است از این دمنوش اجتناب کنید.

بادام
بادام دارای چربی های چند غیر اشباع و تک غیر اشباع است که از پرخوری جلوگیری می کند. تحقیقات نشان می دهد که بادام می تواند گرسنگی را سرکوب کند و با بیماری های قلبی مبارزه نماید. بادام سرشار از منیزیم است که باعث ساختن ماهیچه ها و کوچک کردن چربی ها می شود
.

8-6 عدد بادام را شب هنگام در آب بخیساند و صبح در حالت ناشتا آن را میل کنید. همچنین می توانید مقداری بادام را به صبحانه، سالادها، غذاها، پوره سیب زمینی، فرنی و ... خود بیفزایید.

دمنوش زنجبیلی
زنجبیل یک عامل گرمازا است که دمای بدن را افزایش می دهد. این مسئله باعث می شود که چربی ها به سرعت سوزانده شوند و تولید کورتیزول که تنظیم انرژی را در بدن به عهده دارد، سرکوب می کند
.

·         2 تا 5 سانتی متر زنجبیل

·         1 عدد لیمو

·         1 قاشق عسل

·         4 فنجان آب

آب را بگذارید برای چند دقیقه بجوشد سپس زنجبیل را به آن بیفزایید. بگذارید برای مدت 5 تا 10 دقیقه بجوشد. لیموترش تازه و عسل را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید. صبح ناشتا از آن بنوشید و حداقل 3-2 فنجان در طول روز مصرف کنید.

معجون گیاهی حاوی خیار و نعناع
سبزیجات و گیاهان برای کوچک کردن شکم بهترین نتیجه را به شما می دهند و بهترین آن ها عبارتند از: زنجبیل، خیار، نعناع، لیموترش. هر یک از این ها اثرات متعددی دارند و می توانند به کاهش چربی در ناحیه شکم کمک کنند بالأخص زمانی که با هم مخلوط شوند. خیار از آب و فیبر فراوانی تشکیل یافته که می تواند به بدن کمک کند تا پاکسازی انجام دهد. زنجبیل متابولیسم را افزایش می دهد. نعناع اشتها را کاهش می دهد و احساس ضعف شکم را تسکین می بخشد. لیموترش سرشار از ویتامین
C و آنتی اکسیدان است.

·         1 عدد خیار متوسط

·         1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل یا 5-2 سانتی متر زنجبیل تازه

·         12-10 عدد برگ نعناع        

·         1 عدد لیمو

·         2 لیتر آب

خیار و لیمو را خرد کنید. تمام مواد را در آب بریزید. خوب هم بزنید و بگذارید از شب تا صبح خیس بخورد. آن را از صافی رد کنید و در طول روز از آن مصرف نمایید.

دمنوش گیاهی حاوی چای سبز
تحقیقات نشان می دهد مصرف 4 فنجان چای سبز در هر روز می تواند به شما کمک کند تا 3 کیلوگرم از وزن خود را طی 8 هفته کاهش دهید. چای سبز دارای ماده مؤثری به نام کاتچین است. این ماده مؤثر باعث افزایش متابولیسم چربی ها می شود
.

·         2-1 قاشق چای خوری چای سبز خشک یا یک عدد چای سبز کیسه ای     

·         1 قاشق چای خوری آب لیموترش تازه

·         1 فنجان آب داغ

·         5 برگ نعناع

·         مقدار کمی عسل

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد - تبیان