تقویت کننده سلامت قلب
زیتون حاوی اسیدهای چرب تک غیر اشباعی است که اولئیک اسید نام دارد و میتواند از بروز
بیماریهای قلبی جلوگیری کند. روغن زیتون نیز دارای اولئیک اسید است و مسئول کاهش
فشار خون است. کاهش فشار خون شانس ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
زمانی که رادیکالهای آزاد باعث اکسید شدن کلسترول در بدن میشوند، اتفاقات متعددی رخ میدهد. رگهای خونی آسیب میبینند و چربی در شریانهای بدن انباشته میشود. همه این موارد شرایط سکته قلبی را فراهم میکند. مواد مغذی و آنتیاکسیدانهای موجود در زیتون سیاه از اکسیداسیون کلسترول جلوگیری میکنند و میتوانند مانع نارساییهای قلبی و سکتههای قلبی شوند.
علاوه براین، زیتون غنی از ترکیبات فنولی نظیر هیدروکسی تیروزول است که همانند یک ضد انعقاد عمل میکند و از این طریق شانس ایجاد لختههای خون را کاهش میدهد. ترکیبات فنولی تنش رگهای خونی را برطرف نموده و عروقی خونی را متسع می کنند. همین امر موجب میشود جریان خون در بدن به خوبی انجام شود و اکسیژن رسانی به سایر ارگانهای بدن نیز تسهیل گردد.