پیشگیری از لخته شدن خون
تأثیرات ضدلخته سیر نیز بر هیچکس پوشیده نیست؛ اما لازم است بدانید که اگر در مصرف
سیر نیز افراط شود، مانند سایر ترکیباتی که مانع ایجاد لخته در عروق میشوند، منجر
به خونریزی خواهد شد. به همین خاطر بعد از اعمال جراحی لازم است در مصرف آن دقت شود.
کاهش بیماریهای قلبی عروقی با خوردن
سیر
کلسترول و پلاکهای چربی با تنگ گردن
و سفت کردن دیواره عروق باعث کاهش جریان خون به بافتها، افزایش فشارخون و در بیشتر
موارد در نهایت منجر به سکته خواهند شد. همان طور که گفته شد سیر دشمن شماره یک کلسترول
و پلاکهای چربی داخل عروق است و پزشکان مصرف سیر را به مبتلایان به بیماریهای قلبی
و عروقی و نیز برای پیشگیری از این بیماریها توصیه میکنند.
شهر حدیث – نوآورد – قدس آنلاین