سیب زمینی و کاهش اشتها
سیبزمینی همزمان دارای قندهای دیرجذب و فیبر است و به این دلیل یکی از مهم ترین
غذاهای سیرکننده است. این ماده غذایی تقریبا بدون چربی است. سیب زمینی در مقایسه
با دیگر غذاهای دارای کربوهیدرات بالا، بسیار سیر کننده است. سیب زمینی از نوع خاصی
نشاسته تشکیل شده که در برابر آنزیمهای گوارشی مقاومت میکند. به این دلیل، هضم
سیب زمینی سختتر از سایر کربوهیدراتهاست. این امر، منجر به سرکوب اشتها و کاهش
دردهای گرسنگی میشود. این
قندها میتوانند تا ۴
ساعت احساس سیری ایجاد کنند.
از سوی دیگر فیبرهای موجود در سیبزمینی در معده حجیم شده و جای زیادی میگیرند و این امر میل به خوردن و احساس گرسنگی را کاهش میدهد. اگر میخواهید لاغر شوید سیب زمینی را به صورت آب پز، بخار پز یا تنوری بخورید، چرا که سیب زمینی پخته شده نسبت به سیبزمینی سرخ شده کالری بسیار کمتری دارد به طورثی که در هر ۱۰۰ گرم سیب زمینی پخته شده ۸۵ کالری وجود دارد و حال آنکه سیب زمینی سرخ شده حاوی ۴۰۵ کالری میباشد.
برای مشاهده متن کامل این مقاله می توانید به «از خواص سیب زمینی چه می دانید؟» مراجعه فرمایید.
منابع مقاله: تبیان – مجله تناسب اندام – جام جم آنلاین