نوآورد ندای سلامت

وبلاگ نوآورد، وابسته به وبسایت نوآورد، در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

نوآورد ندای سلامت

وبلاگ نوآورد، وابسته به وبسایت نوآورد، در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

طرز تهیه خیارشور

طرز تهیه خیارشور خوشمزه
طرز تهیه خیارشور با طعمی خوشایند به طوری که خیارشورها کاملا ترد و سفت و خوشرنگ و بو باشند را در این دستور کاملا متفاوت تجربه کنید. معمولا اواخر شهریور زمانی مناسب برای تهیه خیارشور می باشد که با انتخاب خیار های کوچک و ریز و قلمی می توانید خیارشورهای با ظاهری بیرونی آماده کنید.

·         یک کیلوگرم خیار تازه و قلمی

·         ۳ حبه سیر متوسط

·         ۱۰۰ گرم شوید گل مخصوص خیارشور

·         ۳ عدد کوچک فلفل سبز و تند

·         چند عدد برگ انگور

·         یک چهارم استکان سرکه

·         به میزان لازم نمک

خیارها، برگ انگور، فلفل و سیرهای پوست گرفته را جداگانه کاملا تمیز بشویید و بگذارید آبشان کشیده شوند و به طور کامل خشک خشک شوند. ظرف مناسبی که می خواهید خیارشور را در آن بگذارید شسته و خشک و آماده کنید. کف ظرف یک لایه خیار به طور منظم خیار بچینید.

برگرفته از مقاله «طرز تهیه خیارشور»

منبع: آرگا

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.