نوآورد ندای سلامت

وبلاگ نوآورد، وابسته به وبسایت نوآورد، در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

نوآورد ندای سلامت

وبلاگ نوآورد، وابسته به وبسایت نوآورد، در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

فواید روغن کنجد

دفع سنگ کلیه و مثانه به ساده‌ترین شیوه
افرادی که مبتلا به سنگ کلیه یا سنگ مثانه هستند می‌توانند در کنار درمان اصلی خود از ماساژ روغن کنجد نیز برای تسکین درد ناشی از سنگ کلیه یا سنگ مثانه بهره بگیرند. درمانگران طب سنتی ایران ماساژ روغن به دست آمده از دانه‌های کنجد را بهترین روش برای دفع سنگ کلیه و مثانه می‌دانند. آن‌ها براین باورند، درصورتی که بیمار به‌طور مستمر از این روغن برای ماساژ ناحیه مربوط به مثانه و کلیه‌ها استفاده کند در مدت زمان کوتاهی قادر است سنگ را با دردسر کمتری دفع کند.

ضد تصلب شرایین
روغن کنجد عاری از هر گونه کلسترول بد است و مانع سنتز این کلسترول در بدن تا میزان ۵۰% میشود و هم چنین روغن کنجد موجب جذب کلسترول خوب به میزان ۸۵% در بدن میگردد که از بسته شدن عروق و شریان های منتهی به قلب جلوگیری میکند.

ضد سرطان
روغن کنجد حاوی یک ترکیب ضد سرطان به نام فیتات می باشد، همچنین وجود منیزیم در دانه­های کنجد نیز خاصیت ضد سرطانی این روغن را تشدید می­کند. به همین دلیل روغن کنجد در پیشگیری و درمان سرطان‌های سینه، پروستات و سرطان‌های دستگاه گوارش موثر است.

فواید روغن کنجد

فواید خوردن انگور

انگور و سنگ کلیه
انگور می‌تواند با قلیایی نمودن ادرار خطر تشکیل سنگ‌های اسیداوریکی را کاهش دهد و با داشتن مقادیر قابل‌ملاحظه‌ای آب به افزایش حجم ادرار کمک نموده و فشار بر کلیه‌ها را کاهش دهد.

هسته‌ی انگور سرشار از «فنولیک‌ها» و «پروآنتوسیانیدین» است که هر دو جزو آنتی‌اکسیدان‌های قوی محسوب می‌شوند. این آنتی‌اکسیدان‌ها باعث تقویت کلیه‌ها شده و آسیب‌های وارد شده را ترمیم می‌کنند. اثرات انگور به دلیل دارا بودن همین آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌هایی از جمله ویتامین C، E و بتاکاروتن به مدت 3 روز در کلیه‌ها فعال می‌ماند و به همین دلیل از این میوه به عنوان درمانی طبیعی برای این اعضا یاد می‌شود. تمام ترکیبات انگور به دفع سموم از کلیه‌ها کمک کرده و باعث بهبود عملکرد آن‌ها می‌شوند.

انگور قرمز حاوی آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری نسبت به انگورهای زرد بوده و بیشترین خاصیت را در سلامت کلیه‌ها دارد. برای تقویت کلیه‌ها کافی است که روزانه 15 حبه انگور میل کنید. بهترین زمان برای مصرف انگور در وعده‌ی صبحانه است. شما می‌توانید این حبه‌های خوشمزه را به غلات صبحانه (تهیه شده از جودوسر) یا داخل ماست طبیعی ریخته و میل کنید. می‌توانید از این میوه در تهیه‌ی سالاد میوه استفاده کرده و از خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.

در گام اول فراموش نکنید که انگور حاوی قند است. اگر می‌خواهید بیشترین استفاده را از خواص آن ببرید بهتر است در مصرف آن زیاده‌روی نکنید. بیماران دیابتی و افراد دارای آلرژی‌های شدید باید در مصرف این میوه تعادل را رعایت کنند.

مصرف انگور از نابینایی جلوگیری می‌کند
انگور تازه و عصاره آن با داشتن غلظت بالای آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند از کاهش بینایی و بیماری تحلیل برنده ماکولار وابسته به سن جلوگیری نموده و به‌طورکلی از سلامت چشم‌ها حمایت کند. علاوه براین فلاوونوئیدهای موجود در انگور می‌توانند با کاهش رادیکال‌های آزاد و جلوگیری از اثرات مخرب آن‌ها خطر آب‌مروارید را نیز کاهش دهند
.

فواید خوردن انگور برای بدن

برگ زیتون و خواص بی شمار

برگ زیتون قند خون را نیز کاهش می‌دهد
برای این کار، بر روی 8 گرم خرد شده‌ی برگ، یک استکان آب ریخته و مدت 5 تا 10 دقیقه می‌جوشانیم و سپس صاف کرده و پس از سرد شدن میل می‌کنیم، این مقدار را می‌توان 3 یا 4 بار در روز تکرار کرد.

ترشح انسولین در خون باعث می‌شود گلوکز به عنوان سوخت در اختیار سلول‌های بدن قرار گیرد، اما در یک فرد دیابتی ممکن است ترشح انسولین کمتر از میزان ترشح در یک فرد عادی باشد و بنابراین گلوکز بیش از میزان نیاز در خون باقی می‌ماند و در واقع فرد به دیابت مبتلا می‌شود.

برگ گیاه زیتون می‌تواند مانند گلوکز، میزان ترشح انسولین از پانکراس را در محیط برون تنی افزایش دهد و با افزایش ترشح انسولین، باعث کاهش قندخون و رسیدن آن به سطح نرمال در بیماران دیابتی شود.

بر اساس تحقیقات صورت گرفته، برگ زیتون دارای توانایی کاهش قند، کلسترول و اسید اوریک خون است و مقاومت به انسولین را در حیوانات آزمایشگاهی بهبود می‌بخشد. نتایج آزمایش‌ها نشان داده است که برگ درخت زیتون سبب افزایش ترشح انسولین از جزایر لانگرهانس (سلول های درون لوزالمعده) می‌شود به گونه ای که در غلظت 0.01، ترشح انسولین را به طور متوسط 38% و در غلظت 0.05، 57% افزایش می دهد.

فواید برگ زیتون

وبسایت نوآورد برترین ها تبیان

خواص بادمجان

بادمجان پوست را شاداب نگه می دارد
بادمجان برای پوست نیز مفید است چون حاوی مقدار زیادی آب است که علاوه بر بهبود سایر دستگاه های بدن به حفظ سلامت پوست و موها نیز کمک می کند. کم شدن آب بدن و درنتیجه خشک شدن پوست از عوامل مهم افزایش چین و چروک های پوستی است اما خوردنی هایی مثل بادمجان می توانند ذخیره آب بدن را به میزان قابل توجهی تامین کند. استفاده موضعی از آن نیز برای کاهش درد آفتاب سوختگی نیز موثر است. تنها کاری که باید بکنید پخت آن در فر یا به صورت بخارپز و یا در ماهیتانه با میزان کمی روغن زیتون است.

بادمجان، با سرطان مقابله می‌کند
تحقیقات متعدد نشان داده که کلروفیل و مشتقات لیپوفیلیک شامل کلروفیل
 bوa، همچنین مشتقات محلول در آب شامل کلروفیلیدها، فئوفورپیدها، آنتوسیانین‌ها (گروهی از ترکیبات فعال زیستی بسیار کارآمد)، ترکیبات فنولیک، با اعمال آنتی‌اکسیدانی و ضدجهش‌زایی، دوزهای غیرسمی‌ گلیکوآلکالوئید سولانین و تعداد دیگری از گلیکوآلکالوئیدهای استروئیدی با جلوگیری از مهاجرت و پیشروی سلول‌های سرطانی، از طریق القاء آپوپتوزیس نقش مهمی‌ را در روند درمان سرطان ایفا می‌کنند.

بادمجان را با پوست بپزید تا از یک آنتی اکسیدان بسیار قوی به نام «ناسونین» بهره‌مند شوید. محققان روی رشد سلول‌های سرطانی حیوانات آزمایشگاهی و همچنین انسان مطالعاتی انجام دادند و متوجه شدند آنتی اکسیدان ناسونین اجازه نمی‌دهد رگ‌های خونی جدیدی تشکیل شود و تومورهای خوش‌خیم را به تومورهای بدخیم تبدیل کند.

خواص بادمجان

فواید انجیر

راهی شیرین برای کاهش وزن
انجیر منبع بسیار خوبی از فیبر غذایی است. فیبر، گرسنگی را به تأخیر می‌اندازد و در رژیم‌های کاهش وزن جایگاه ویژه‌ای دارد به همین دلیل مواد غذایی حاوی فیبر نقش موثر در مدیریت و کنترل وزن ایفا می‌کنند.  البته توجه داشته باشید که انجیر دارای کالری نسبتاً زیادی است و می‌تواند منجر به افزایش وزن شود، خصوصاً اگر همراه با شیر مصرف شود. به همین دلیل بهتر است در مصرف آن جانب تعادل را رعایت نمایید. مصرف چند عدد انجیر برای دریافت مواد مغذی آن کافی است.

افزایش تراکم استخوان
انجیر هم منبع خوبی از کلسیم و هم منبع خوبی از پتاسیم است. کلسیم موجب افزایش تراکم استخوان شده و پتاسیم دفع کلسیم از طریق ادرار را کاهش می‌دهد. هر چه مصرف کلسیم افزایش یابد، استخوان‌ها تقویت می‌شوند و احتمال آسیب‌دیدگی یا ابتلا به پوکی استخوان در سنین بالا کاهش می‌یابد. انجیر همچنین دارای فسفر است. فسفر در شکل‌گیری استخوان‌ها یا جوش خوردن آن‌ها پس از آسیب‌دیدگی یا شکستگی موثر است
.

فواید انجیر