------------------------------------------------------------------------------
کشک
کشک حاوی پروتئینی کامل است، که دارای همه انواع اسیدهای
آمینه مورد نیاز بدن برای ساخت و نگهداری عضلات می باشد و همچنین با خوردن آن احساس
سیری می کنید. می توانید کشک را با شیر کم چرب، میوه جات فریز شده، روغن انواع مغزها
و یا با هر آنچه که بنظرتان مفید است مخلوط کرده و به عنوان یک وعده غذایی کامل میل
نمائید.
ادامه مطلب در مقاله «کشک عضله ساز»
منبع: علم ورزش
آووکادو برای قلب
اگر در خانوادهتان سابقه بیماریهای قلبی وجود دارد و
یا اگر عوامل بیماریزایی مثل اضافه وزن دارید و یا سیگار میکشید آووکادو را
دریابید. این میوه میتواند قلب شما را در سلامت نگه دارد. آووکادو پرکالری و سرشار
از مواد چرب است اما سرشار از مواد مغذی و ترکیبات مفید برای قلب میباشد. فولات
موجود در آووکادو خطر سکته و ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. اگر میتوانید
به طور مرتب از این میوه میل کنید و اگر نمیتوانید هر از چند گاهی از خواص این
میوه استفاده کنید.
ادامه مطلب در مقاله «فواید آووکادو»
منبع: تبیان
خواص عسل برای قلب
عسل یک منبع غنی از فنول و سایر ترکیبات آنتی اکسیدانی است؛ ترکیباتی که در کاهش
خطر بیماری های قلبی عروقی می باشند. این ترکیبات به گشاد شدن عروق قلب کمک نموده
و سبب افزایش جریان خون به قلب می شوند. همچنین می توانند از تشکیل لخته شدن خون در عروق خونی که سبب
سکته قلبی و مغزی می شود، جلوگیری کنند.
در مطالعه انجام شده توسط محققان ایرانی در سال ۲۰۰۸ که در مجله جهانی «ساینتیفیک ورلد» به چاپ رسید، به ۳۷ فرد چاق یا دارای اضافه وزن به مدت ۳۰ روز ۷۰ گرم عسل طبیعی داده شد. وزن بدن آنها، شاخص توده بدنی، وزن چربی بدن، و کلسترول کل آنها قبل و بعد از مطالعه اندازه گیری شد.
نتایج نشان داد عسل موجب کاهش ملایم وزن بدن (۱.۳ درصد) و چربی بدن (۱.۱ درصد) شد در حالی که کلسترول تا ۳ درصد کاهش یافت. طبق این مطالعه این نتیجه گیری حاصل شد که مصرف عسل طبیعی موجب کاهش فاکتورهای پرخطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی می شود. جمع بندی این مطالعات نشان می دهد که مصرف ۷۰ گرم عسل طبیعی هر روز صبح به همراه یک لیوان آب گرم فواید متعددی برای سلامت خواهد داشت.
ادامه مطلب در «فواید عسل»
منابع: رژیم سلامتی – خبرگزاری مهر
روش تهیه فلافل با عطر گشنیز؛ محبوب گیاهخوران
· 500 گرم نخود
· یک عدد پیاز
· یک عدد سیب زمینی
· 4 حبه سیر
· یک دوم پیمانه برگ گشنیز خرد شده
· یک قاشق چای خوری تخم گشنیز آسیاب شده
· یک قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
· 2 قاشق چای خوری نمک
· نصف قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
· نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
· 2 قاشق چای خوری آب لیموی تازه
· یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
· یک قاشق غذاخوری آرد
· کمی جوش شیرین
· روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
نخود ها را زیر آب سرد بشویید. دانه های خراب و بدرنگ را جدا کنید. نخودها را داخل کاسه بزرگی ریخته، روی آنها آب بریزید تا آب کاملاً سطح آنها را بپوشاند. نخودها میبایست 24 ساعت خیس بخورند. سپس آنها را مجدداً زیر آب سرد بشویید.
ادامه مطلب در مقاله «طرز تهیه فلافل خوشمزه خانگی»
منبع مطلب: تبیان
قورمه سبزی را با قارچ گیاهی کنید (برای برای 5 تا 6
نفر)
اگر دوست دارید قورمه سبزی را گیاهی درست کنید این دستور را امتحان کنید. در این
نوع قورمه سبزی به جای گوشت از قارچ استفاده شده که این خورش را کاملا گیاهی کرده
است.
· 500 گرم سبزی خورشی ساطوری شده
· 250 گرم قارچ
· نصف پیمانه لوبیا قرمز
· 5 عدد لیمو امانی متوسط
· 1 عدد پیاز متوسط
· نصف قاشق چایخوری زردچوبه
· نصف قاشق چایخوری ادویه
· نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
· نمک به میزان لازم
· روغن به میزان لازم
· آبلیمو به میزان لازم
لوبیای قرمز را بپزید. قارچ را در این خورش به دو صورت درسته یا ورقه شده می توان استفاده کرد. در هر دو صورت قارچ را بشویید و با 2-1 قاشق روغن و 1 قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ کاملا بخار شود و رنگ آن هم روشن بماند.
شما می توانید ادامه متن را در مقاله «روش تهیه قورمه سبزی» مطالعه کنید.
منبع: مجله اینترنتی برترین ها